amir2afm مدیر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 عنوان 🎌⚔️📿🧿🔗 | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 86 پست پلی لیستمو با ۲۰۶ سفید در حد معاوضه میکنم...علاقمندان به معامله در سایت زیر ثبت نام کنند.. خودت باش دنیا بنده اصالت است👊 1405/03/15 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 عمق موسیقیایی منظورمه اون عمقی که میگی رو داریوش و گوروش یغمایی و هایده اینا دارن که گاهی گوش میدممم چی بگم والا حتما راک هم عمق موسیقیایی داره... خودت باش دنیا بنده اصالت است👊
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 من که پسر میخوااامتو چجور پسری هستییی که دختر نمیخوایییی دختر کوچیکم که مریضه منو مامانش پیشش هستیم،دختر بزرگه هم کلاس زبانه الان...تک پسرم فعلا معامله های باباشو انجام میده خودت باش دنیا بنده اصالت است👊
blue_babe عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 2702 دختر کوچیکم که مریضه منو مامانش پیشش هستیم،دختر بزرگه هم کلاس زبانه الان...تک پسرم فعلا معامله های ب ... تو دوسال این همه فعالیت یکم مضره احساس میکنم😔🤣🤣🤣 آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 تو دوسال این همه فعالیت یکم مضره احساس میکنم😔🤣🤣🤣 دیگه میگن جمعیت داره رو به پیری میره،قصد داریم ما هم یک گوشه کارو بگیریم😂😂 خودت باش دنیا بنده اصالت است👊
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 چی داری تو پلی لیستت همچی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد...برای هر قشر هر سلیقه ای... خودت باش دنیا بنده اصالت است👊
blue_babe عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 2702 دیگه میگن جمعیت داره رو به پیری میره،قصد داریم ما هم یک گوشه کارو بگیریم😂😂 حالا میخوای اون وسط مسطا یه استراحتی هم کن ، بد نیس😔😂🤝🏻 آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 حالا میخوای اون وسط مسطا یه استراحتی هم کن ، بد نیس😔😂🤝🏻 همسن تو که بودم با خودم میگفتم هفت هشت ده تا بچه میخوام😂😂الان وضع خرابه میگم سه تا باشه،ی دختر یک پسر سومی هم هر چی شد...کلا بچه دوست دارم😍 خودت باش دنیا بنده اصالت است👊
blue_babe عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 2702 همسن تو که بودم با خودم میگفتم هفت هشت ده تا بچه میخوام😂😂الان وضع خرابه میگم سه تا باشه،ی دختر یک ... اومدم یچی بگم گفتم شاید زشت باشه😔😂🤝🏻خدا صبر بده😔🤝🏻 آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 اومدم یچی بگم گفتم شاید زشت باشه😔😂🤝🏻خدا صبر بده😔🤝🏻 بگو ببینیم زشته یا نهبه کی؟ خودت باش دنیا بنده اصالت است👊
blue_babe عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 2702 بگو ببینیم زشته یا نهبه کی؟ نه دیگهههه ما که با ادبیم😂😂به زنت🤧🤣🤣🤣 آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 نه دیگهههه ما که با ادبیم😂😂به زنت🤧🤣🤣🤣 تورو نمیدونم ولی من هستم😂س تا زیاد نیستش که...اونم با من همفکره یا با دلیل و منطقی که ارائه میکنم هم فکر میشه... خودت باش دنیا بنده اصالت است👊
blue_babe عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 2702 تورو نمیدونم ولی من هستم😂س تا زیاد نیستش که...اونم با من همفکره یا با دلیل و منطقی که ارائه میکنم ه ... من نیستمممم ؟ منم هستم خببب (از دست این دهه نودی های ۱۵ ساله 😔🤣)ماهم سه تا بچه ایم ولی تو ۱۶ سال انقد شدیم نه دوسااال🤣🤣چقد طرزفکر ما با شما متفاوتهههه آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•
مهاجر62 عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 939 افرینن🤌هرجای کشور بگی مستقیم میارن میدن خودم.. هوم. تو معروفی آخه 😐😐🙃🙃 کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس
amir2afm مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 1272 من نیستمممم ؟ منم هستم خببب (از دست این دهه نودی های ۱۵ ساله 😔🤣)ماهم سه تا بچه ایم ولی تو ۱۶ سال ا ... مگه تو نودی؟؟؟؟؟دو سال که شوخیه..😐😂همونجور که گفتم من با ادبم وگرنه طرز فکرمو بیان میکردم😂😂 خودت باش دنیا بنده اصالت است👊