2821
2789
عمق موسیقیایی منظورمه اون عمقی که میگی رو داریوش و گوروش یغمایی و هایده اینا دارن که گاهی گوش میدممم

چی بگم والا حتما راک هم عمق موسیقیایی داره...

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

من که پسر میخوااامتو چجور پسری هستییی که دختر نمیخوایییی

دختر کوچیکم که مریضه منو مامانش پیشش هستیم،دختر بزرگه هم کلاس زبانه الان...تک پسرم فعلا معامله های باباشو انجام میده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر کوچیکم که مریضه منو مامانش پیشش هستیم،دختر بزرگه هم کلاس زبانه الان...تک پسرم فعلا معامله های ب ...

تو دوسال این همه فعالیت یکم مضره احساس میکنم😔🤣🤣🤣

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

چی داری تو پلی لیستت

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔

تو دوسال این همه فعالیت یکم مضره احساس میکنم😔🤣🤣🤣

دیگه میگن جمعیت داره رو به پیری میره،قصد داریم ما هم یک گوشه کارو بگیریم😂😂

دیگه میگن جمعیت داره رو به پیری میره،قصد داریم ما هم یک گوشه کارو بگیریم😂😂

حالا میخوای اون وسط مسطا یه استراحتی هم کن ، بد نیس😔😂🤝🏻

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

حالا میخوای اون وسط مسطا یه استراحتی هم کن ، بد نیس😔😂🤝🏻

همسن تو که بودم با خودم میگفتم هفت هشت ده تا بچه میخوام😂😂

الان وضع خرابه میگم سه تا باشه،ی دختر یک پسر سومی هم هر چی شد...

کلا بچه دوست دارم😍

همسن تو که بودم با خودم میگفتم هفت هشت ده تا بچه میخوام😂😂الان وضع خرابه میگم سه تا باشه،ی دختر یک ...

اومدم یچی بگم گفتم شاید زشت باشه😔😂🤝🏻

خدا صبر بده😔🤝🏻

بگو ببینیم زشته یا نهبه کی؟

نه دیگهههه ما که با ادبیم😂😂

به زنت🤧🤣🤣🤣

نه دیگهههه ما که با ادبیم😂😂به زنت🤧🤣🤣🤣

تورو نمیدونم ولی من هستم😂

س تا زیاد نیستش که...

اونم با من همفکره یا با دلیل و منطقی که ارائه میکنم هم فکر میشه...

تورو نمیدونم ولی من هستم😂س تا زیاد نیستش که...اونم با من همفکره یا با دلیل و منطقی که ارائه میکنم ه ...

من نیستمممم ؟ منم هستم خببب (از دست این دهه نودی های ۱۵ ساله 😔🤣)

ماهم سه تا بچه ایم ولی تو ۱۶ سال انقد شدیم نه دوسااال🤣🤣

چقد طرزفکر ما با شما متفاوتهههه

من نیستمممم ؟ منم هستم خببب (از دست این دهه نودی های ۱۵ ساله 😔🤣)ماهم سه تا بچه ایم ولی تو ۱۶ سال ا ...

مگه تو نودی؟؟؟؟؟

دو سال که شوخیه..😐😂

همونجور که گفتم من با ادبم وگرنه طرز فکرمو بیان میکردم😂😂