2777
2789
عنوان

تشریح جسد

165 بازدید | 36 پست

من رشته حقوق هستم ترم یک بعدا دانشگاه ما بازدید علمی از پزشکی قانونی گذاشته نوشته به همراه تشریح جسد ساعت هفت و نیم صبح برای رشته ما 300 باید هزینه بدیم ایاب و ذهاب هم با خودمون به نظرتون برم یا نه کسی تا حالا رفته ؟ خیلی بده من تا حالا نرفتم و جسد هم از نزدیک ندیدم ولی حسم میگه نمیترسم اصلا

ولی به نظرتون برم خوبه یا نه ؟

گفتن پوشش مناسب و ماسک به همراه داشته باشیم اگه نکته ای میدونید بگید و بگید برم یا نه ممنون

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله برو حتما

اما بدون ممکنه روزای اول حالت خوب نباشه خصوصا اگه جسد یک جوون باشه

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره.... هر وقت خواستین کسی رو قضاوت کنیدیاد این شعر بیفتید که اخوان ثالث گفته:هر که خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش...!