2821
2789
عنوان

تشریح جسد

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه الان نری چطور بعدا یسری چیزا میخوای بفهمی ؟ حتما لازم برا که بتونی بعدا یه وکیل بهتر بشی برو اصلا هم ترس نداره مرده دیگه کسی که مرده تکون نمیخوره هیچ کاریم نمیکنه روح هم نداره صد نفر هم اونجان

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

دگر کشی چیه؟

شخصی رو که یه نفر دیگه، اونو کشته.

نخوه ی تشخیص خودزنی یا دگر زنی یا خفگی یا آتش زدن و.... رو به احتمال زیاد بهتون نشون بدن( شاید هااا) ولی اگه بازدید سطحی باشه، همون چند مورد برای آشنایی کافی خواهد بود.

شخصی رو که یه نفر دیگه، اونو کشته. نخوه ی تشخیص خودزنی یا دگر زنی یا خفگی یا آتش زدن و.... رو به احت ...

شما اینارو از کجا میدونی؟؟؟

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

اسی هیجانش زیاده برو

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

اگه واجب نیست نرو " سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن ! سلامت روانت خیلی مهمتر از این چیزاست " تجربه چی به چه قیمتی ؟!

من که از دیدن دل و روده ی دیگران حس خوبی نمیگیرم و نمیخوام هیچچ وقت تجربه ش کنم

واییی😥

تشريح واسه دانشجويان پزشكي چون يه جسد هست كه مدت زيادي بايد تحت اموزش باشه با فرمالين قابل نگهداري ميشه يه ماده نگهدارنده اس فرم جسد مثل كنسرو ميشه اما واسه شما با اجساد تازه تشريح داريد و اون بوي فرمالين كه تند و اذيت كننده اس نداريد گرچه ممكنه از شما هم بوي تعفن و موندگي بده