2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعضیارو نصحیت یا راهنمایی کنی میگن حسوده یا خودشونو چس میکنن

به یکی از دوستام گفتم چرا هرروز خودتو رنگو و بتونه ونقاشی میکنی هم پولت میره هم وقتت خودتم که خودتو نمیبینی بقیه میبینن توام قیافه داغون بقیه رو میبینی اونا ی چهره نگ امیزی شده ،ناراحت شد

عزیزم خودت باید تحقیق میکردی مثلا من اونقدر درباره عمل بینی تحقیق کردم که فهمیدم آدمش نیستم🤕حالا هم ...

خیلی سخته همش در عذابم نمیشه ی قاشق چیزی خورد. وقتی چیزی نمیخورم انقد بی حالم سرگیجه هم دارم

بعضیارو نصحیت یا راهنمایی کنی میگن حسوده یا خودشونو چس میکننبه یکی از دوستام گفتم چرا هرروز خودتو رن ...

حرفت درسته منظورم اونایی ک رفتن عمل همش الکی تبلیغ میکنن بخدا ارزش نداره این عمل معده

چه جوره عزیزم؟ چه حسی داری من که این کارو نکردم نمیدونم

نمیشه چیزی خورد حتی اب باید قطره قطره بخوری چون چیزی نمیخورم ب شدت بی حال پژمرده سرگیجه داغونم خدایی😭کاااااااااش عمل نمیکردم خودم ناقص کردم

واقعا نمیدونم . فقط میدونم اشتباه بزرگی کردم. اگر چاق بودم لاقل ی چاق سرحال بودم

نمیشه کاری کرد برگردوند؟ یا حداقل خود معده یکم کوچولو باز تر بشه به مرور زمان؟ چند وقته عمل کردی عزیز دلم با دکتر مشورت کردی این اتفاقی که افتاده رو بهش بگی