2821
2789
عنوان

بچه سوم 🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 91 پست
هر شکلی میشه دوست ناباب حسود رو میشه راحت جدا کرد ولی خواهر و برادر حسود چی. زندگی رو میسوزونه به ش ...

من حتی در دادن خوراکیها به بچها، خورامی رو توو ترازو میزارم که وزنش یکسان باشه هیچ فرقی نمیذارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

متأسفانه از جایی که من میام، باعث شده دید من منفی باشه چون همیشه فرق و ناراحتی حسودی و .... دیدم ب ...

عزیزم والدین قدیمی فرق میزارن بین بچها، من ب شوهرم گفتم حتی تقسیم ارث هم وصیت میکنم مساوی باشه

من حتی در دادن خوراکیها به بچها، خورامی رو توو ترازو میزارم که وزنش یکسان باشه هیچ فرقی نمیذارم

عزیزم شما خودتون راضی بچه هاتونم دوست دارن سنشون جوری کمک میکنن به نظرم خوب نیس تاپیک بزنی بپرسی

بهتر اقدام کنی انشالله امسال اخرهای سال نی نی بیاد زندگی پربرکت نور بیاره

اگر دوست دارین و توانش رو دارین حتما بیار عزیزم

نگران هم نباش

همون خدایی که کمکمت کرده دو تا بچه آوردی حتما برای سومی هم کمک میکنه

منم سومی رو آوردم الان دو ماهشه بچه هام دوستش دارند

درسته سختی هم داره ولی بزرگتر بشه راحتتر میشه حتما

خدا خودش بچه های همه رو حفظ کنه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

والا الان که تو جامعه برعکس حرف شما همه دارن فرزندآوری رو مسخره میکنن و اه و پیف میکنن. من خودم تو م ...

یه همسایه داریم پیر شده بنده خدا یه دختر بسیار زیبا داشت دحترش شوهر داشت شوهرش استاد دانشگاه بود، خوشبخت بودن یهو سرما میخوره میمیره، پسرمرد همسایه الان هیچ بچه ای نداره اینقدر دلم براشون میسوزه

من فقط برام سوال بود چرا دلیل بچه آوردن ، علاقه به بچه هست . چرا دلیلش این نیست که من دلم میخواد کسی ...

خب صدرصد اونم هست من بچهای فعلیم نمونه هستند مثل دخترم توو کل فامیل نیست از خودمم برتره

من فقط برام سوال بود چرا دلیل بچه آوردن ، علاقه به بچه هست . چرا دلیلش این نیست که من دلم میخواد کسی ...

خداوند این غریزه ی عشق و علاقه به فرزند رو در انسان گذاشته تا با وجود سختی ها بخوان بچه بیارن اونکه بخوای بچت باعث سربلندی انسان بشه که عالیه ولی خوب شاید برای همه امکان پذیر نباشه همینکه انسان باشه و باعث آزار و اذیت بقیه نشه هم بازم خوبه اگه مفید باشه چه بهتر اگه باعث سربلندی بشه که نور علی نور

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

یه همسایه داریم پیر شده بنده خدا یه دختر بسیار زیبا داشت دحترش شوهر داشت شوهرش استاد دانشگاه بود، خو ...

دقیقا منم همین تازگی چند مورد دیدم که به فاصله چند سال یا یدفعه دوتا بچه یا همون یکی از دست دادن. اصلا پدرومادر داشتن دیوونه میشدن خیلی وحشتناکه

من چون خودم تک فرزندم همیشه موافق ۳ تا بچه هستم

هرچقد دور و برشون شلوغ تر باشه از لحاظ روانی سالم تر میشن

وقتی خود بچه ها هم دوست دارن خب بیارید

شیرینه نینی داشتن و بچه نوجوون داشتن

اگر دوست دارین و توانش رو دارین حتما بیار عزیزم نگران هم نباش همون خدایی که کمکمت کرده دو تا بچه آور ...

بخواید بیرون برید خرید یا.... سختتونه؟ یا تا خونه مادر برید؟

به نظرم شرایط مالی باید جور باشه..و آمادگی بدنی و روحی خودت....خوبه که بچه ها گفتن کمکت میکنن...

من خودم دوس داشتم بچه داشته باشم حداقل دوتا.ولی زمانی که حالو حوصله اشو داشتم شوهرم سفتو سخت مخالفت کرد.اون زمان دخترمم خیلی دوست داشت بیارم ولی خب شوهرم نزاشت .الان دخترم ۹ سالشه کلا مخالف شده میگه نه دوس ندارم.خودمم دیگه اصلا حالو حوصله ندارم.شرایط مالی ام فقط برا یه بچه جوابه .و اینکه الان شوهرم میگه اگه دوس داری بیار.دلم میخواد خفش کنم خخخ