2821
2789
عنوان

بچه سوم 🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 91 پست
من واقعا معیار فرزند آوری رو خواستن تک فرزندم که نی نی میخواد نمیذارم یک دوست خوب بهتر از خواهر بر ...

نمیدونم چند سالتونه ولی من در سن 34سالگی فهمیدم هیچ کس دوست خوب نیست، بهم بشدت نامردی کردند از همشون متنفرم همشون لجنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب شما از شرایط این خانوم چی میدونید شاید میتون این هارو فراهم کن

من فقط برام سوال بود چرا دلیل بچه آوردن ، علاقه به بچه هست . چرا دلیلش این نیست که من دلم میخواد کسی رو تربیت کنم که باعث سربلندی موجود انسان رو زمین باشه نمیدونم شاید چون نخوابیدم دارم بحث میکنم

شایدم برعکسیه خواهر یا برادر بهتر از یه دوست ناباب و حسود

افرین دقیقا، دخترم اول میگفت دختر بیار الان میگه پسر هم باشه خوبه، چون داداشش ک 9سالشه رو میبوسه همش میگه اون یکی هم پسر بشه مشکلی نیست من عاشق داداشمم

بچه ها سنشون بیشتر میشه 18 17 ساله نینی کوچیک بیشتر دوست دارن الان اشنا من 3 تان الان که 20 سالش شده قرزند اول میگه کاش سومی رو وقتی من بزرگ تر بودم میومد

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.

من از سرزنش و تمسخر فامیل و مردم میترسم وگرنه من با بچهام عشق کردم بخدا هنوزم عاشقشونم همش با ناز نو ...

خاله من چهارتا بچه داره

آخری رو دوازده سال پیش خدا بهش داد

همه گفتن وای اینا چقدر بی فرهنگن چقدر کار بدی کردن و...

درصورتیکه خاله من وضع مالی خوبی داشت و خودش و همسرش عاشق بچه بودن.الان بچه های اون از همه بچه های فامیل موفق ترن.بچه اولش پسره رفت آلمان مهندسی مکانیک میخونه.دخترش الان داروسازی میخونه.دوتای دیگه هم محصل هستن هردو بسیار معذب و درس خوان

الان کل فامیل حسرت بچه های معدب و زرنگ خالم رو میخورن

اینم بگم خالم رو میبینی اصلا بهش نمیخوره چهارتا بچه داره اینقدر که به خودش و سلامتیش اهمیت میده

شماهم اگه توانایی مالی و روحی خوبی داری حتما بیار.

منم مجبور نکردم کسی بچه دار نشه ولی نظر بازه هر کسی میتونه نظر بده هر کسی میتونه مخالفت کنه هر کسی م ...

عزیزم من توکلم به خداست، وضع مالیمم پناه بر خدا رو به مثبت میره، همه زندگیمم بنام خودمه، و خانواده بافرهنگی هستیم اونجور نیستیم که مواد فروش باشیم بچهامونم اون راه رو برن، بچهای من بسیار مثبت هستند

چطور با این شرایط تورم و ناامنی و بی برقی مملکت میخواین بچه بیارین اونم سومی؟

بخوای اینجوری حساب کنی باید رو به قبله دراز بکشی چون هرآن ممکنه یه اتفاقی بیوفته و همه چیزت نابود بشه همونطور که هزاران ساله این مشکلات تو جاهای مختلف دنیا بوده ولی باز مردم به روند طبیعی زندگی ادامه دادن اینجا هم همینطور

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

خاله من چهارتا بچه دارهآخری رو دوازده سال پیش خدا بهش دادهمه گفتن وای اینا چقدر بی فرهنگن چقدر کار ب ...

دقیقا همه فمر میککنن تک فرزندی یعنی خوشبختی ولی من تک فرزنذم اصلا اینجوری نیی وقتی ادم بزرگ میشه متاهل میشه میبینه چقدر بدهست