2821
2789
عنوان

بچه سوم 🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 91 پست
عزیزم شاید شما دوست نداشته باشی تشکیل خانواده بدی من دوست دارم اسی دوست داره دوست داریم بچه داشته با ...

منم مجبور نکردم کسی بچه دار نشه ولی نظر بازه هر کسی میتونه نظر بده هر کسی میتونه مخالفت کنه هر کسی میتونه موافقت کنه فقط برام سوال بود چرا درست کردن زندگی و روح که اینقدر مقدسه باید دلیل سطحی پشتش باشه مثل عصای دست مثل دوست داشتن و ناز بودن نی نی. چرا کسی نمیگه اگه وضعم بد بشه همین نی نی ممکنه معتاد بنگی بشه آره شابد دکتر بشه ولی واقعا خیر پدر و مادر رو دنبال کنه ولی سوالع چرا همیشه فرزند آوری مثبت بوده ولی برعکسش تمسخر به همراه داشته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر وضع مالی خوبی داری بیار حتما محدودیت اینا نداره من پشیمونم 3ومی اوردم...از لحاظ مالی تو سختیم

من از سرزنش و تمسخر فامیل و مردم میترسم وگرنه من با بچهام عشق کردم بخدا هنوزم عاشقشونم همش با ناز نوازش ملاطفت رفتار میکنم، ولی فامیلامون یکی دارن اکثرا، همش میگن نمیتونیم حال کنیم بچه چیه، اخه حالا این وسط حال چه غلط کاریه

گاهی اوقات بچها به ادم فشار روحی روانی میارن هردو باهم اذیتم میکنن، باهم دعوا میگیرن و میخوان من قاض ...

دقیقا تو روانشناسی میگن تعداد بچه ها باید فرد باشه تا والدین راحت باشند

من خودم بچه سومم باور کن سه تا اونقدر نیست🙃

عاشق بچه هستی سومی هم بیار چهارمی هم بیار ولی آیا بچه سومی و چهارمی عاشق دنیایی میشه که پر از کثیفیه ...

تابحال چند تا بچه قبل از یه دنیا اومدنشون نظر دادن که میخوان به دنیا بیان یانه که بچه این خانوم بتون نظر بده

اصلا مگر میشه از بچه نظر خواهی کرد که میخوای بدنیا بیای یانه

شایدم برعکسیه خواهر یا برادر بهتر از یه دوست ناباب و حسود

هر شکلی میشه دوست ناباب حسود رو میشه راحت جدا کرد ولی خواهر و برادر حسود چی. زندگی رو میسوزونه به شرطی که خونواده بچه ای رو به عنوان بچه نمونه تو سر بچه شیطان نکوبه. بیمنشون فرق نذارع

من از سرزنش و تمسخر فامیل و مردم میترسم وگرنه من با بچهام عشق کردم بخدا هنوزم عاشقشونم همش با ناز نو ...

ن چرا تمسخر کنن اخه🤦

حتما بیار چون مادر خوبی ام هستی ماشالله🫶💜🌹

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

هر شکلی میشه دوست ناباب حسود رو میشه راحت جدا کرد ولی خواهر و برادر حسود چی. زندگی رو میسوزونه به ش ...

بله دقیقا

نباید بین بچه ها فرق گذاشت

ولی بیا برعکس فکر کنیم که اون خواهر یا برادر بشن همدم هم دوست هم

من خودم الان با خواهرم خیلی دعوا می کنیم ولی در بیشتر مواقع خداروشکر می کنم که دارمش

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.حال یه ایران بده🖤🥺

تابحال چند تا بچه قبل از یه دنیا اومدنشون نظر دادن که میخوان به دنیا بیان یانه که بچه این خانوم بتون ...

مشکل همینه کسی نمیتونه نظر سنجی بذاره ولی اگه از سمت بچه نظر بدیم که آره شما به دنیا بیا باید همه نیاز های روحی روانی مالی شو تامین کنیم تا جایی که مستقل بشه نه یک بچه با بی نیازی مالی ولی به شدت روانی یا برعکس ما مسئول گلی که میکاریم هستیم ولی نمیتونیم از گل توقع داشته باشیم هلو بده و به خاطر اینکه هلو نداده سرزنشش گنیم

بله دقیقانباید بین بچه ها فرق گذاشتولی بیا برعکس فکر کنیم که اون خواهر یا برادر بشن همدم هم دوست همم ...

متأسفانه از جایی که من میام، باعث شده دید من منفی باشه چون همیشه فرق و ناراحتی حسودی و .... دیدم به روانپزشک نیاز دارم

دقیقا همینه مشکل اینجاس فرزند آوری ثواب و ازدواج ثواب ولی مجرد تنها موندن کراهت خودکشی گناه. زیاد شد ...

بچه ها که ذاتا بی گناه و معصوم هستن ومسلما شیطان و ایادیش خوشحال نمیشن و حتی ناراحت هم میشن

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

دقیقا تو روانشناسی میگن تعداد بچه ها باید فرد باشه تا والدین راحت باشندمن خودم بچه سومم باور کن سه ت ...

همه نظریه های روانشناسی که درست نیست حالا چون روانشناسن دلیل نیست هر چی بگن درست باشه که روانشناس اصلی هر زندگی خود اون آدم هست

منم مجبور نکردم کسی بچه دار نشه ولی نظر بازه هر کسی میتونه نظر بده هر کسی میتونه مخالفت کنه هر کسی م ...

والا الان که تو جامعه برعکس حرف شما همه دارن فرزندآوری رو مسخره میکنن و اه و پیف میکنن. من خودم تو مدرسه اکثر دوستام تک بچه بودن.

خدا نصیب نکنه براتون ولی بارها شنیدم و دیدم تو تصادف یا حادثه خونواده چندتا بچه رو باهم از دست داده کسایی که اینو از نزدیک لمس کردن فرزندآوری رو مثبت میدونن