2821
2789
عنوان

بچه سوم 🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 91 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بسلامتی عزیزم پس تو هم بیار اگه شرایطشو داری

من مادر دوستم بهم گفت چیه نکنه بارداری با کنایه یعنی بی کلاسی، یه همسایه دیگه داریم دوتا پسر 40و50ساله مجرد داره ولی با تمسخر من و بچهام نگاه میکنه ناراحت میشم

من مادر دوستم بهم گفت چیه نکنه بارداری با کنایه یعنی بی کلاسی، یه همسایه دیگه داریم دوتا پسر 40و50سا ...

من هم اوایل فک میکردم بی کلاسی بچه زیاد دارم خجالت میکشیدم تا اینکه رفتم مشهد دیدم ی خانومایی هستن بچه هاشون کوچیک کوچیک بیشتریا 3تا بچه داستن، بچه هاشون شاید یکی 5سال یکی 3 سال بود یه نوزادم داستن، بیشتریا فاصله هاسون کم بود، دیدم خیلی ها هستن 3تا بچه دارن،

واقعت بعضیا از اینکه بچه زیاد دازیم حسرت میخورن، اونی ک نمیتونه بیاره مطمئنن شرایطشو نداره وگرنه همه بچه دوستدارن

بخواید بیرون برید خرید یا.... سختتونه؟ یا تا خونه مادر برید؟

راستش خیلی بیرون نمیرم چون هنوز خیلی کوچیکه ۲ ماه و نیمه شده

ولی خب تا قبل یک ماهگی مجبور بودیم بریم یکسره دکتر و آزمایش ببریم چون همش زردی داشت

هر موقع هم بخوام برم بیرون مثلا خونه مادرم میذارم تو کالسکه میریم سخت نیست

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

من مادر دوستم بهم گفت چیه نکنه بارداری با کنایه یعنی بی کلاسی، یه همسایه دیگه داریم دوتا پسر 40و50سا ...

عزیزم «بعضی» از این افرادی که میگین تیکه و کنایه میندازن شاید از رو حسادت باشه

بعضیا میبینن دستشون به گوشت نمیرسه میگن پیف پیف بو میده

من خیلی خانواده های اطرافم که بچه های متعدد دارن رو دوست دارم و واقعا عشق میکنم نگاهشون میکنم

خودم تا الان که ۲۸ سالمه شرایط بچه دار شدن نداشتم ولی حالا باردارم و دوست دارم حداقل ۲ تا بچه داشته باشم

اگه شرایط سنی و شغلیم اجازه میداد ۳ تا ایده آلم بود

خانواده های پرجمعیتی که پدر و مادر از همون اول با بچه ها صمیمی رفتار میکنن و باهاشون بازی میکنن و ... و به بچه هاشون یاد میدن حال خوب و به فکر آدما بودن بهتر از مادیاته باور کنین روان سالم تری دارن

همین که موقع مشکلاتشون میدونن ۴ تا خواهر و برادر حواسشون بهشون هست

من خودم تو خانوادهایم که ۴ تا خواهر و برادریم

کوچیک تر که بودیم خیلی تو مهمونیا و ... شوخی میکردن راجع به این موضوع

ولی الان همهی اون خانواده ها ۴,۵ تا بچه دارن و اگه هم مثلا ۲ تا بچه دارن با وجود سن بالا در به در دنبال راهی برا بارداری بودن که دیدن موفقیت آمیز نیست دست به دامن بچه هاشون شدن که براشون نوه بیارن و ...

باور کن هیچی به اندازه یه خانواده خوب کمک حال روان بچه هات نیست که البته شما احتمالا تونستی این و به بچه هات نشون بدی چون بچه هاتون عاشق بچه هستن

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️