2821
2789
عنوان

اولین تاپیک

57 بازدید | 27 پست

سلام به همتون همش دلم میخواست وقتی اولین تاپیک میزنم باهاتون خوش و بش کنم وتشکر برای خیلی چیزها ، ولی بلد نبودم وهی گفتم بعدآبعدا ، حالا دیشب اینک جواب آزمایش م رو دانلود کردم نوشته

باسوفیل 1/4. و eGfr 71/1

از دیشب مث چوب خشک شدم سرج میکنم یرجمیکنم دارم خفه میشم من بچه دارم بداد من برسید بگید اینا خوبه بده چیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=414454396]بزن داخل هوش مصنوعی[/QU دوست دارم ولی نمیشه نرفتم تا جالاشما میدونی چی هستن

کوپایلت از گوگل پلی دانلود کن فقط باید برای استفاده ازش فی.ل.تر ش.کن داشته باشی بپرس ازش سوالت رو

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

عزیزم واست زدم هوش مصنوعی گفت چیز مهمی نیست حالا بازم اگه میخوایی عکس ازمایش رو بفرست تا دقیقتر بگه

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.حال یه ایران بده🖤🥺

عزیزم واست زدم هوش مصنوعی گفت چیز مهمی نیست حالا بازم اگه میخوایی عکس ازمایش رو بفرست تا دقیقتر بگه

خدا کنه چیزی نباشه دارم خفه میشم دلم

ممنون که رفتی چیزی نباشه دعات میکنم که با حرفات آرومم مینی باره اوله رفتم چقد اذیت نشد عکس آزمایشا رو بفرستم میگه 16خردادشما میدونی چیه