2777
2789
عنوان

مقایسه نکن

260 بازدید | 48 پست

میانگین سن میلیونر شدن ۵۵ سالگیه نه ۲۶ سالگی

میانگین سنی که ادما خونه میخرن ۴۰ سالگیه نه ۲۹ سالگی

خیلیا عشق زندگیشونو تو دهه ی ۳۰ و ۴۰ پیدا میکنن نه زودتر

بیشتر کار افرینا تو ۴۲ سالگی موفق میشن نه ۲۵ سالگی

تو از زندگی عقب نیستی

فقط خودتو با زمانبندی اشتباه مقایسه میکنی.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم آن شاعر خودکار به دست ک نداند ب چه تشبیه کند دردها رو

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

منم آن شاعر خودکار به دست ک نداند ب چه تشبیه کند دردها رو

من کاربری وکامنتای شما رو ک میبینم یاد پسرجوانمرد میفتم

مردم چ چیزایی بلدنا ب عنوان تسلیت نوشته بود:امیدوارم صبرتون از غمتون بیشترباشه😒اونوقت من فقط بلدم بگم هرچی خاک شماس بقای عمراون مرحوم باشه🥴

من کاربری وکامنتای شما رو ک میبینم یاد پسرجوانمرد میفتم

لبم گر هزارسخن باشدهاا نگاهم هزار صد سخن دارد ️

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

واقعا کسی هست عشقش رو تو ۳۰ سالگی پیدا میکنه؟

آره

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

اره ولی بعضیا به این چیزا زودتر میرسن شانس دارن

بعضیام هیچ وقت نمیرسن یا از این سن هایی که گفتی هم دیرتر میرسن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏