2777
2789
عنوان

مقایسه نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 48 پست
ای خدا از دست این مردا

واقعا چه موجودات پلیدی هستن

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

لبم گر هزارسخن باشدهاا نگاهم هزار صد سخن دارد ️

حس میکنم خودشی😂

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا انگار موشو آتیش زدم همین الان برام درخواست دوستی یکیشون فرستاد

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

منم آن شاعر خودکار به دست ک نداند ب چه تشبیه کند دردها رو

چه قشنگ ☺️👏🏻👏🏻

حس میکنم خودشی😂

حس تصور هاتون کلا قاطیه icon چرچیل نخست وزیر سابق انگلیس میگه خب فرانسه بمیرد زیبایی می میرد
آلمان بمیرد قدرت می میرد بریتانیا بمیرد سیاست می میرد
ولی ایران بمیرد تمدن می میردهااا ولی اگر عرب بمیرد خیانت می میرد جمله هاش خیلی حق بودن

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

حس تصور هاتون کلا قاطیه چرچیل نخست وزیر سابق انگلیس میگه خب فرانسه بمیرد زیبایی می میردآلمان بمیرد ...

آره برگام ریخت

حس تصور هاتون کلا قاطیه چرچیل نخست وزیر سابق انگلیس میگه خب فرانسه بمیرد زیبایی می میردآلمان بمیرد ...

بحث رو نپیچون

زیادم فلسفی تاریخیش نکن🤣

حالا دیگه

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

اونی که میره سراغ دختر جوون به درد عاشقی نمیخوره

آخ گفتی

بحث رو نپیچون زیادم فلسفی تاریخیش نکن🤣حالا دیگه

ولی خدایی خیلی حق بود 🤣🤣

بحث رو نپیچون زیادم فلسفی تاریخیش نکن🤣حالا دیگه

مو به تنم سیخ شد

واقعا کسی هست عشقش رو تو ۳۰ سالگی پیدا میکنه؟

این جمله از من نیس فقط یه موضوع کلی رو میگه تو همین الانم وارد مقایسه شدی شرایط خودتو با این جمله مقایسه کردی.شما کاره درست انجام بده سن رو ول کن

عاشقت شد از دست رفت a bitter lump in the throat a forced smile

نه بابا دارم جدی میگم

بیا انگار موشو آتیش زدم همین الان برام درخواست دوستی یکیشون فرستاد

عاشقت شد از دست رفت a icon bitter lump in the throat icon a forced smile

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه