2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای کسایی با حداقل و ناچیز میخان سرمایه گذاری کنن خوبه

ولی سه نا عیب بزرگ داره

یک . حباب سکه داره

دو . شما موقع خرید باید پول پاکت سکه رو جدا بدین

سه . فیک زیاد هست درش

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

سعی کن از یه مغازه مشخص بخری که بعدا هم خودش ازت بخره

ولی کلا واسه پول کم خوبه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

برای کسایی با حداقل و ناچیز میخان سرمایه گذاری کنن خوبهولی سه نا عیب بزرگ دارهیک . حباب سکه داره دو ...

فقط خواستی ی چیزی بگی

پارسیان با قیمت طلا خرید فروش میشه

قیمت پاکت هم نمیگیرن

یک مادر دهه ۷۰

فقط خواستی ی چیزی بگیپارسیان با قیمت طلا خرید فروش میشهقیمت پاکت هم نمیگیرن

شما تا فردا هر چی بگی حق با شماست

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

برای کسایی با حداقل و ناچیز میخان سرمایه گذاری کنن خوبهولی سه نا عیب بزرگ دارهیک . حباب سکه داره دو ...

پول پاکت؟؟؟؟

مگه اون پاکت چقدر ارزش داره آخه؟ از ما که هیچوقت پول نگرفتن. تازه وقتی واسه سرمایه گذاری و فروشه که حتی پاکت هم لازم نداره!

حباب هم نداره. سود فروشنده و مالیات داره

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️