2821
2789
عنوان

حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست

عموما دخترا به عشق اولشون نمیرسن و بعدش با کسی که دوسشون داره میرن تو رابطه و کم کم عاشق میشن

سخن بی تو مگر جای شنیدن دارد؟ نفس بیتو مگر نای دمیدن دارد علت کوری یعقوب نبی معلوم است شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد...

عموما دخترا به عشق اولشون نمیرسن و بعدش با کسی که دوسشون داره میرن تو رابطه و کم کم عاشق میشن

خب الان مال من اینطوریه ک تابحال عاشق

نشده قبل من عاشق شوهرش هم نبود

۲۶ سالشه بهم میگه عشق اولم خودتی

دیگه حالا نمیدونم

آینده منو اون دختر خوشگله به حقیقت پیوستن پروفایلمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا من خیلیارو دیدم که به عشق اولشون رسیدن الانم خوشحالن البته منم از این میترسم وارد رابطه ای بشم ووابسته بشم وآینده نداشته باشه

بلاخره یکی تایید کرد🤣

اینجا معمولا خانوم های سن بالا نظر میدن

ولی چیزی که گفتی کاااملا درسته زن معشوقهست و عشق و توجهی که میگیره رو پس میده و کم کم عاشق میشه

اولویت با مرده که پیش قدم بشه برای همه چیز و گاهی برای تنوع خانوم ها پیش قدم میشن

باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🖤🕊

خب الان مال من اینطوریه ک تابحال عاشقنشده قبل من عاشق شوهرش هم نبود۲۶ سالشه بهم میگه عشق اولم خودتی ...

توی همه چیز استثنا هست بعضی عشقا هم زود گذرن و بعضیا وقتی مدتی بگذره اون حسو عشق نمیدونن و اکثر دخترا دوست دارن که با کسی باشن که عاشقشونه درست برعکس پسرا

سخن بی تو مگر جای شنیدن دارد؟ نفس بیتو مگر نای دمیدن دارد علت کوری یعقوب نبی معلوم است شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد...

چرا من خیلیارو دیدم که به عشق اولشون رسیدن الانم خوشحالن البته منم از این میترسم وارد رابطه ای بشم و ...

منم نگفتم همه گفتم عموما (اکثرا)