2821
2789
عنوان

خارش مقعد

200 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من هفته ۲۴ بارداری هستم و از هفته ۱۸ بارداری روزی دو تا شیاف پروژسترون از مقعد میزدم تا اینکه تو هفته ۲۲ سرکلاژ کردم اوایل موقع استفاده از شیاف هیچ مشکلی نداشتم ولی بعدش بشدت دچار خارش مقعد شدم دکتر مصرفشو قطع کرد بجاش قرص نوشت الان ۶ روزه شیاف نمیزارم ولی همچنان خارش دارم مخصوصا بعد از دفع الان ترسیدم نمیدونم خارشه به خاطر اینه زخم مقعد داشتم هنوز خوب نشده یا انگل گرفتم ؟ اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عوارض پروژسترون خارش هستمن هفته ای یه دونه امپولش رو میزدم ۳ماه اول همر اه با شیاف ۳ماهه دوم همراه ب ...

واقعا ؟ من آمپولم هفته ای یبار میزنم قرص دوفاستونم هر شب میخورم ، به نظر شما احتمالش هست انگل باشه ؟

واقعا ؟ من آمپولم هفته ای یبار میزنم قرص دوفاستونم هر شب میخورم ، به نظر شما احتمالش هست انگل باشه ؟

فکر نکنم منم همش خارش داشتم مثل شما هم آمپول داشتم هم قرص دکتر گفت به خاطر آمپول هست تا چند وقت بعد زایمان هم خارش داشتم

بازم این نوبت رفتی چکاب از دکتر بپرس

فکر نکنم منم همش خارش داشتم مثل شما هم آمپول داشتم هم قرص دکتر گفت به خاطر آمپول هست تا چند وقت بعد ...

حتما شنبه نوبت جراح عمومیم گرفتم ولی از بس سرچ کردم تو گوگل و دستامو میشورم که نگو استرس بیچارم کرده

سرکلاژ کردی چجوری بود درد داشت؟

نه عزیزم من خودمم خیلی میترسیدم ولی اینقدر عمل ساده ای بود که نگو من نه قبلش نه بعدشم بستری نشدم فکر کنم ۱۵ دقیقه هم طول نمیکشه خود عمل