2821
2789
عنوان

اعتراففف

97 بازدید | 22 پست

سلام

من یه مدت با دوستی ساده با یه پسر داشتم

الان پسره یه چند وقت کم میومد و اینا

بعد پیام میدم آن میشد سین نمیزد و جواب نمیداد بعد چند روز شاید جواب میداد

دیروز بهش پیام دادم گفتم جوابمو نمیدی؟

گفت که من دارم سعی میکنم ازت اجتناب کنم

چون بهت یه حسایی پیدا کردم

الان من هنگ کردم دارم دیوونه میشم آخه خودمم نمیدونم چه حسی بهش دارم برای همین نمیدونم چیکار کنم اونم خودش نمیدونه چیکار کنه

زودتر جواب بدین کمکم کنید 😭😭

به این کارش میگن دستکاری روانی. با ادم بدی طرفی. ادامه بدی بدجور دلت شکسته میشه. میخواد بره تو مخت. بعدم که خواست ولت کنه بگه من که اول گفتم نمیخواستم شروع کنم و دنبال اجتناب بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باید از این سایت اجتناب کنم:(

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکند✨ی پرنسس کنکوری هستم🤍برای قبول شدنم دعا کن مطمعن باش انرژی خوبی که دادی به خودت برمیگرده ناز من🎈

فازتون چیه😅

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

😂بیخیال بابا

بگو زر نزن اجتناب میکنم چ صیغه ایه دیگه

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم🫥 لطفا آقایون خاله زنک و بیکار و علاف سایت بهم درخواست ندن🎀💅🏻 از پسرا متنفرم