2821
2789
عنوان

پارتنر درسی

31 بازدید | 10 پست

سلام دوستان🌱

دنبال ی پارتنر درسی هستم که باهم درس بخونیم، گزارش کار بدیم، توی درس به هم کمک کنیم و باهم پیشرفت کنیم، ترجیح میدم فردی باشه که واقعاً قصد درس خوندن داشته باشه و پیگیر باشه.

(خودم رشتم تجربیه)

اگه کسی هست خوشحال میشم.🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جفتش عزیزم

من نظام قدیمم تجربی بودم الان دانشجوام

برای کنکور سال بعد منابع خریدم

هم کنکور باید بخونم هم دانشگاه

فکر میکنی بتونیم باهم بخونیم؟

مثلا من این ماه دارم برای امتحانای دانشگاه میخونم بعدش شروع میکنم برای کنکور

درخواست 🚫

من نظام قدیمم تجربی بودم الان دانشجوام برای کنکور سال بعد منابع خریدم هم کنکور باید بخونم هم دانشگاه ...

بیشتر دنبال اینم که تایم مطالعه و گزارش کارمون رو به هم بگیم اگر جایی مشکل داشتیم از هم کمک بگیریم و یه جورایی باعث بشیم هر دومون منظم تر و با انگیزه تر درس بخونیم اگه با این مدل اوکی باشی فکر میکنم بتونیم به همدیگه کمک کنیم

بیشتر دنبال اینم که تایم مطالعه و گزارش کارمون رو به هم بگیم اگر جایی مشکل داشتیم از هم کمک بگیریم و ...

عالی میشه اینجوری موافقم

شروع کنیم اگر شما دیدی من مناسب نبودم با برنامه ای که داری نشد هماهنگ بشم بهم بگو حتما 🙏🙂

درخواست 🚫

عالی میشه اینجوری موافقم شروع کنیم اگر شما دیدی من مناسب نبودم با برنامه ای که داری نشد هماهنگ بشم ...

كاملاً موافقم بهتره از همون اول شفاف جلو بريم و اگر دیدیم هماهنگ نیستیم بدون تعارف ادامه ندیم🙏🏻