2777
2789
عنوان

دلیل این خوابای من چیه؟

189 بازدید | 25 پست

حدودا یک ماهه که خواب شوهر خواهرمو میبینم البته نه هرشبا! نمیدونم چرا و زود یادم میره دیشب فقط یادمه عصبی بود😑 

اینم بگم اصلا باهاش راحت نیستم دیگه خستع شدم کشی میدونه دلیلش چیه؟

🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😲😲 وا چجوری؟؟؟

خب دو صورت داره یا اون طرف به شما فکر میکنه و این امواج به ذهن شما میرسه یا اینکه ضمیر ناخود آگاهتون درگیر شخصی هست یعنی اصلا بهش فکر نمیکنید ولی گوشه ای از ذهنتون رو که ناخود آگاه شما هست درگیر میکنه. به نظرم ملاقات حضوری مشکلات رو حل میکنه. شاید هم اگر از درون اون شخص رو ببخشی و رفتارهاش رو نادیده بگیری دیگه سراغ ذهنتون نیاد 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

داره بهت فک میکنه یا راجب حرف میزنه. البته نه فکر بداا  هرچی‌. منم یه مدت چندنفر خیلی تو خوابم مزاحم میشدن. بعدن شنیدم هی در مورد صحبت میکنن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
خب دو صورت داره یا اون طرف به شما فکر میکنه و این امواج به ذهن شما میرسه یا اینکه ضمیر ناخود آگاهتون ...

واقعا؟ البته کاری نکرده ولی میبخشمش! ببینم چی میشه ایشالله دیگه خوابشو نبینم😑

🧸
داره بهت فک میکنه یا راجب حرف میزنه. البته نه فکر بداا  هرچی‌. منم یه مدت چندنفر خیلی تو خوابم ...

جالبه واسم یعنی حتی فکر کردن افراد دگه تو خواب ماهم تاثیر داره...چون برای منم پیش اومده خواب یکیو ببینم که کلا عمرا بهش فکر نکنم😕

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
جالبه واسم یعنی حتی فکر کردن افراد دگه تو خواب ماهم تاثیر داره...چون برای منم پیش اومده خواب یکیو بب ...

یجور تله پاتیه دیگه . جالبه همزمان که من اونخوابارو میدم مامانمم میدیده. در مورد مادرم بدگویی زیاد کرده بودن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!