2821
2789
عنوان

اتاق عمل

31 بازدید | 14 پست

الان درآمد اتاق عمل چقدره؟ و اینکه اد جراح چقدر میگیره؟ و چقدر تفاوتشه با بقیه...کسی هست که اتاق عمل کار کنه

ممنون میشم بگید

اصلا واسه یه دختر مجرد خوبه این شغل؟ درآمدش در حدی هست که بشه ماشین خرید و در طولانی مدت خونه؟

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ادم و راضیم میتونی هم جای دولتی کار کنی هم خصوصی و کلینیک های کاشت مو و زیبایی اینا که من جفتشو ک ...

بعد رشته ت تو کشورای خارجی معتبره برای مهاجرت ؟ و اینکه درآمدت با اوضاع الان کشور خوبه؟ یا نمیصرفه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بعد رشته ت تو کشورای خارجی معتبره برای مهاجرت ؟ و اینکه درآمدت با اوضاع الان کشور خوبه؟ یا نمیصرفه

وضعیت مهاجرت کاریش خوبه اره میشی پرستار اتاق عمل بع اصطلاح اونا ولی خوب برای ما ایرانی ها همه جا بدبختی خودشو داره باید بریم کشورای دیگ آزمون بدیم مدرک رو تایید کنیم درکل مسیر طولانی من برای پزشکی و جراح شدن میخوام مهاجرت کنم کلا رشتمو عوض کنم اما عاشق رشتمم. تو ایران اگر ۱۰۰ تومن هم درامد داشته باشیم پراید یک میلیاردی نمیشه خرید به این راحتی عزیزم کلا برای همه اوضاع خیلی بد شده ولی درامد دولتی با ۳،۴ سال سابقه و اضافه کاری و اینا ۴۰ میلیونه بقیش میشه کار خصوصی

وضعیت مهاجرت کاریش خوبه اره میشی پرستار اتاق عمل بع اصطلاح اونا ولی خوب برای ما ایرانی ها همه جا بدب ...

پس یعنی میگی از اول بخونی پزشکی در بیای بهتره تا بعد چند سال دوباره بخوای کنکور بدی؟

پس یعنی میگی از اول بخونی پزشکی در بیای بهتره تا بعد چند سال دوباره بخوای کنکور بدی؟

من کلا ایران نمیخوام بمونم همسرمم خارج از کشور پزشکه و به واسطه شغلم به جراحی علاقه پیدا کردم تو ایرانم رتبم خوب بود و چون بابام نزاشت شهر دیگه برم تهران خوندم برای همین میخوام مهاجرت کنم همون پزشکی رو بخونم از اول

من کلا ایران نمیخوام بمونم همسرمم خارج از کشور پزشکه و به واسطه شغلم به جراحی علاقه پیدا کردم تو ایر ...

خب تو که اتاق عمل هم بودی ، واسه منی که عاشق جراحیم کدوم رو پیشنهاد میدی...اگه اتاق عمل قبول شدم برم یا بمونم تا پزشکی قبول بشم ؟

خب تو که اتاق عمل هم بودی ، واسه منی که عاشق جراحیم کدوم رو پیشنهاد میدی...اگه اتاق عمل قبول شدم برم ...

بستگی به خودت داره و شرایطت پشت کنکور نیستی؟ اتاق عمل و پرستاری و مامایی اینا کلا درامد اوکی دارن تو بیمارستان دولتی الان پایه حقوق من میدونم از ۳۰،۴۰ هست درکل (البته من تهرانم) . چون قابلیت اینم داره شبفت هاتو طوری برداری که بتونی کلینیک خصوصیم کار کنی درآمدت بیشتر میشه دیگه من کلینیک زیبایی هم اد جراحم و راضیم درکل شغلمو خیلی دوست دارم

اگر پزشکی خیلی دوست داری فکر میکنی با اوضاع ایران و کنکور الان اینا میتونی قبول شی بمون پزشکی قبول شو بهتره بازم ولی خوب شرایط خوب نیس دبگه دولتیم قبول شی مدرکت نمیتونی بع راحتی آزاد کنی بعدا مگر اینکع کلا بخوای بمونی

بستگی به خودت داره و شرایطت پشت کنکور نیستی؟ اتاق عمل و پرستاری و مامایی اینا کلا درامد اوکی دارن تو ...

نه منم قصد مهاجرت دارم ولی نه برای الان

نه منم قصد مهاجرت دارم ولی نه برای الان

خوب پس حساب شده فکر کن اگر دانشگاه دولتی میخوای قبول شی هزینه آزاد سازی ۱۴ ترمت همین الان سال ۱۴۰۵ بالای یک میلیارد میشه مدرکت رو نمیدن.. اگرم بخوای آزاد بری باید ترمی بالای ۲۰۰ تومن هزینه کنی ولی قبولیش یکمی راحت ترت

الان برای خود اتاق عمل هم ۳۰۰،۴۰۰ تومن حداقل هزینه آزاد سازی که ۸ ترمه.. ولی آزاد باشی مشکلی نداری

خوب پس حساب شده فکر کن اگر دانشگاه دولتی میخوای قبول شی هزینه آزاد سازی ۱۴ ترمت همین الان سال ۱۴۰۵ ب ...

مرسی از راهنماییت ❤️🫂 امیدوارم موفق باشی و به سلامت مهاجرت کنی