2821
2789
عنوان

خیانت

21 بازدید | 6 پست

سلام خانمها خواهشا بانظراتتون کمکمکنید خیلی داغونم...من ۵ سال ازدواج کردم ی پسر ۹ماهه دارم رابطه م با همسرم خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداریم ولی ی مدت احساس میکنم داره خیانت میکنه...شغل همسرم جوریه ک بعضی وقتا چن روزیو میره شهرهای دیگه هفته قبل ک ۵ روزو اصفهان بود اینهفتهم بندر عباسه از اصفهان گبرگشت در مورد موضوعی حرف میزدیم کیهویی گفت اره اونشبم تو اصفهان کافه خانومه همیننظرو داشت گفتمکدومخانوم دیگه باشوخیو خنده موضوعو پیچوند منم چون هیچ وقت اهل این کارا نبوده و خیلی باورش داشتم دیگه گیر ندادم دیشبم ساعت ۱۲ پیام داد کمیخوابه و خسته س بعد ساعت دو شب گوشیم زنگ خورد همسرم بودگوشیو برداشتم صدای بزنو بکوبو اهنگو صدای خنده دو خانم بود همسرم و دو همکارشم بودن صداشون میومد من متوجه حرفاشون نمیشدم صدای اهنگو قهه قهه اونخانمه خیلی بلند بود دو مین گوشیو نگه داشتم دیگه تحمل نداشتم قطع کرمد به هر سه تا گوشیش زنگ زدم جواب نداد بعد ی ربع کجواب داد دیگه هیچ صدایی نمیومد خلاصه هر چی از دهنم در میومد بارش کردم اونمخودشو ب نفهمی زده بود میگفت چی شده چرا اینجوری میکنی خلاصه سرتونو درد نیارم بعدا پیام داد کما سالن بیلیاردیم پایین هتل خودمون در حالیکه قبلا گفته بود خونه مستقل اجاره کردن امروزم میگفت ما ی کافه ای بودیم موسیقی زنده داشت تولد بود...شما بودین اینحرفارو باور میکردین خیلیم خونسرده همش میخنده میگه چیشده ک اینحوری میکنی همش ی کافه رفتم نمیخوام گول بخورم خیلی ادم حسابی بود همسرم اصلا اهل این چیزا نبود....ببخشید طولانی شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی واضحه میپیچونه. ته دلتو خالی نمیکنم ولی

به بهونه همین کارو بار و سفراشون هم میرن به کاراشون میرسن هم دختر بازی شون

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

اگر شوهر شما خیانت کنه محاله که لو نره

اما

اگر یه باغچه رو صد بار هم بزنید یه چیزی ازش درمیاد دیگه .کرمی . سوسکی و ...

زندگیتون رو هم نزنید

اجازه بدید وه زندگی روالشو بره .شما دو راه دارید .

۱ : همیشه شوهرتون رو بپایید تا گیرش بندازیدو افکار منفی رو وارد زندگیتون کنید و تمام وجودتون کورتیزول بشه بجای شیر سم به بچتون بدید .

۲ : بخدا بسپارید .فکرتون رو رها کنید .عشق به زندگیتون بدید.باهمسرتون چندین برابر قبل گفتگو کنید .صمیمیت رو بیشتر کنید . بعد مدتی میبینید که همچیز تغییر کرده.

شیری که شما به بچه میدید خمیر مایه وجود شماست .هر حسی داشته باشید از طریق شیر به بچه منتقل میشه و در کل کالبد بجه اثر میگذاره.به این مورد خیلی توجه کنید

بخدا بسپارید

خداوند حافظ زندگیهاست .شک نکنید .من این رو زندگی کردم

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...