شنلقرمزیگمشده مدیر عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 198 عنوان دیت اول 🖤🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 35 پست بنظرم تو دیت اول نمیشه آدم طرف بشناسه. من خودم به یه شخصی آشنا شدم دیت اول آدم خوبی بنظر میومد اما بیشتر شناختمش دیدم چه ذات و شخصیت لجنی داره خلاصه زمان شخصیت آدم ها رو برملا میکنه امروز | 16:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
11artemis عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 4406 هاااا😐😂😂😂 🤣کووووچلووووو مووووو چلووووو " روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!
shirinn07 عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 401 لانگ دسنس چیه چطوری میشه آخه ؟اون یه کشور دیگه یا یه شهر دیگه باشه ؟بعد دوست پسر مجازی همون مثل چت ج ... نه دوست پسرم آدم واقعیه😁😂اونم مثل من ایرانیه و ولی بخاطر درس مهاجرت کرده کشور دیگهمعمولا شناخت و اعتماد تو اینجثر روابط خیلی سخته و ما چون از قبل پدرامون همکار بودن و آشنایی داشتیم راحت تریم ولی خب دوری خیلی سختههه متعهد به عشق
شنلقرمزیگمشده مدیر استارتر عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 198 نهههه باواااا .... اینا رو ک همه میدووونننننن چطووووور این نمی دونست🤔😐 اگه آخر پیام بخونی دارم میگم درکی ندارم ازین جور رابطه مثل چت جی بی تیه دوست پسر مجازی غیر حضوری باشه نه این که ندونم چیه گیرایی ات پایینه
seylir عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 2104 واقعا آفرین بهت به این شناخت ها رسیدی دخترای الان و همسن خودت با دو جلسه خواستگاری سنتی میرم سر زندگی میشناسن با چه عتیقه ای ازدواج کردن حالا بیا و طلاق بگیر
11artemis عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 4406 اگه آخر پیام بخونی دارم میگم درکی ندارم ازین جور رابطه مثل چت جی بی تیه دوست پسر مجازی غیر حضوری با ... پیامت نخوندم راستش نیت بدی از حرفم نداشتم فقط پیام دوستمو خوندم آلن خوندم پیامت حلههه👌 روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!
شنلقرمزیگمشده مدیر استارتر عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 198 واقعا آفرین بهت به این شناخت ها رسیدی دخترای الان و همسن خودت با دو جلسه خواستگاری سنتی میرم سر زندگ ... آره من تهشو در میارن😆