2821
2789
عنوان

دیت اول 🖤🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 35 پست
چه خفنننننقرار ازدواج دارید؟؟😃😃😃😃خوش بگذرهههمنمم میخوامممم ، دوسپسرم که اونور دنیاس رو چه کنم😭� ...

ممنون عشقم رابطه لانگ دیستنس خیلی سخته

نبابا قرار ازدواج چیه

مامانم مخالف ازدواجه

ایشون زیدی بنده هستن

گفت میخام ببینم دختر خوشگله لباس عروس

بهش میاد یا نه واسه همین میبرتم فعلا ازدواج

نمیکنیم😍😂😂😂

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ی دختری مثل من عاشق بی قراره ی پسری مثل تو قشنگتر از ستاره🥲❤لالای لای

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعضی چیزا رو میشه همون دیت اول فهمید بعضی ها هم دیت اول خوبن و زمان ثابت میکنه که آیا واقعا خوبن یا ...

آره خیلی نقش بازی میکرد من دنبال ازدواجمو من آدم باشخصیتمو من یه شغل خوب و خونه دارمو مثلا با رفتارش میخواست اینو بگه بعدش فهمیدم دنبال رابطه جنسی هست زیگیل تناسلی هم بیکار هم هست باپیش مادر پدرش زندگی میکنه هنوز 🤣🤣خیلی آدم باید تجزیه تحلیل کنه وقت بزاره همه گرگ و بازیگر حیله گر شدن

جـــووووووون ،،😻🎀 باواااا پسسسس حسابی خش بگذرع ،، عجقمممم بهتون💞💋

نینی🤤💘💞💞💞

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ی دختری مثل من عاشق بی قراره ی پسری مثل تو قشنگتر از ستاره🥲❤لالای لای

ممنون عشقم رابطه لانگ دیستنس خیلی سختهنبابا قرار ازدواج چیهمامانم مخالف ازدواجهایشون زیدی بنده هستنگ ...

لانگ دسنس چیه چطوری میشه آخه ؟اون یه کشور دیگه یا یه شهر دیگه باشه ؟بعد دوست پسر مجازی همون مثل چت جی بی تی نیست؟

آره خیلی نقش بازی میکرد من دنبال ازدواجمو من آدم باشخصیتمو من یه شغل خوب و خونه دارمو مثلا با رفتارش ...

از اون قسمتش که گفت من با شخصیتم اصلا خوشم نیومد ! آدمی که باشخصیته خودش نمیگه بلکه اجازه میده طرف خودش متوجه بشه .

لانگ دسنس چیه چطوری میشه آخه ؟اون یه کشور دیگه یا یه شهر دیگه باشه ؟بعد دوست پسر مجازی همون مثل چت ج ...

لانگ دیستنس به رابطه ای میگن ک از

هم دورین و دیت ندارین ولی تو مجازی با همین

همو دوست دارین اما از هم دور هستین

و همو کم میبینن فقط رابطه عاطفی دارین ن فیزیکی

ی همچین چیزیه

لانگ دیستنس به رابطه ای میگن ک ازهم دورین و دیت ندارین ولی تو مجازی با همین همو دوست دارین اما از هم ...

نهههه باواااا .... اینا رو ک همه میدووونننننن چطووووور این نمی دونست🤔😐

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

نهههه باواااا .... اینا رو ک همه میدووونننننن چطووووور این نمی دونست🤔😐

کی نمیدونست؟

بعصیا نمیدونن اینارو عجیب نیست