2821
2789
عنوان

زن داداش

46 بازدید | 18 پست

سر یکسری مسائل رابطه خوبی با خانواده ام یعنی برادر و همسرش و پدرم ندارم

فقط با مادرم اوکی ام

بعضی وقتا شدید دلم میگیره اما میدونم اگه سعی کنم درست کنم بی محلی میبینیم چون قبلا هم سعی کردم و بی محلی دیدم با این حال دلم براشون برای زمانی که هنوز ازدواج نکرده بود و خوب بودیم تنگ میشه برای اوایلی که عروس ما شده بود و رفتارای خوب داشت تنگ شده اما کم کم یه آدم دیگه شد... وقتی با دوستم دردودل میکنم میخنده میگه ولش کن فقط تو دوس داری با عروس خوب باشی اون دوست نداره یا میگه برادرا وقتی زن بگیرن دیگه نمیخوانت .. اینم بگم که پدرم پسرش رو میپرسته و چون نوه پسری اش هم پسره دیگه بدتر

نمیدونم واقعا باید با این شرایط چکرد

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعضیا عین دیو دوسر میمونن همه چیو برا خودشون میخان

ازدواج که میکنن میگن خونواده شوهر باید کلاقطع رابطه کنن یه وقت خواهر با برادرش حرف نزنه

انگار اون پسر از زیر بته عمل اومده که نباید با کسی رفت وامد کنه

فقط امیدوارم این ادما به روز خودشون دچار بشن

متاسفانه جای بدی مطرح کردی

اینجا به صورت پیش فرض همیشه خواهر شوهر رو مقصر میدونن

خودشونم همیشه عروس خوب داستان هستن و خانواده شوهرشون بی دلیل باهاشون مشکل داره و قطعا خانواده شوهر مقصره

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

متاسفانه جای بدی مطرح کردی اینجا به صورت پیش فرض همیشه خواهر شوهر رو مقصر میدوننخودشونم همیشه عروس خ ...

بخدا چندتاشونو من داستاناشونو دنبال کردم

دیدم ریز ریز کرم میریختن تا خونواده شوهره علنی داد و قال کردن

بعد عین مار میخزن پشت گوش شوهر که دیدی چیکارم کردن

درصورتی که خونواده شوهر خیلی وقتا کارای عروسو به پسرشون نمیگن که یه وقت زندگی پسرشون تلخ نشه

البته استثنا همیشه هست وبعضیا هم از قصد به عروس کرم میریزن

زنداداش هیچی...چرا رابطتون با پدرت خراب شد نفهمیدم

پدرم آدم تبعیض گرایی هست مثلا یکی از کارهاش به من جهاز نداد و هیچ کاری نکرد گفت ما رسم نداریم برای دختر کاری کنیم و برای برادرم خونه و ماشین اوک کرد... یا زمانی مادرم پافشاری کرد برای اینکه حداقل چندتا وسیله برای من بگیره گفت اونو ولش کن بیا برای پسرمون پس انداز کنیم خرج کنیم فردا بچه دار شه نوه دار شیم .... انگار معذرت میخوام من بچه یکی دیگه ام.... قلبم درد میگیره از تعریف کارهاش

برو ب مامانت بگووو اون درستش میکنه

بارها و سالها گفتم مامانم چندباری تلاش کرد اما آخرش عروسمون بهش گفت حتما دخترت رو بیشتر از ما میخوای که اینقدر هواشو داری و برادرمم طوری عوض کرده که میگه مادر هوای تورو بیشتر از ما داره