2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 18 پست
منم با خواهرشوهرم قهرم خیلی اذیت مون کرد...خوشبحال عروس شما ک دلتنگش هستی اون و مادرش از من متنفر هس ...

ولی اون از من متنفره

این دنیا دنیای عادلانه ای نیست

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا چندتاشونو من داستاناشونو دنبال کردم دیدم ریز ریز کرم میریختن تا خونواده شوهره علنی داد و قال کر ...

دقیقا همینه خیلی هاشون خودشون مقصرن ولی نمیان بگن ما مقصریم یا کرم های ریخته خودشون رو نمیگن.

طرف تاپیک میزنه چرا خواهرشوهرم میره خونه باباش؟ یا پدرشوهرم به دخترش پول میده ؟ یعنی آنقدر پرو هستن بعضی ها

البته جسارت نباشه همه هم اینطور نیستن ولی خب اکثر همینا دقت کنی خودشون توی خونه پدرشون احترام و محبت ندیدن و این عقده رو توی خانواده شوهر عقده گشایی کنن

یادم نمیره هیچوقت یک بار یکی تاپیک زد که باید به مادرشوهرم چند صد گرم ( دقیق یادم نمیاد چند گرم ) طلا بدیم و مجبوریم همه پولمون رو به مادرشوهر بدیم

بعد همه کاربرا اومدن انواع فحش هارو به مادرشوهره دادن و اون بدبخت رو مقصر دونستن

چند روز بعد اومد تاپیک زد که۴ سال پیش مادرشوهره همه طلاهاش

رو میده به اینا میگه قرض میدم برید بفروشید خونه بخرید بعدش همین مقدار طلارو برام بخرید دوباره ، بعد از کاربر ها راهکار میخواست که چطوری بپیچونه و به مادرشوهره طلا نده

بهش هم که میگفتی میگقت طلا شده ۱۸ میلیون نداریم

طلا که یهویی رشد نکرد ، از ۴ سال پیش اروم اروم رشد پیدا کرد

اونموقع که میدی داره گرون میشه دست به کار میشدید ، ولی اینا کلا میخواستن بپیچونن و اصلا توی وادی دادن طلا به مادرشوهره نبودن

تازه حق به جانبم بودن از مادرشوهره که چرا از ما طلا میخواد

میخوام اینو بگم بعضیاشون خودشون مقصرن و موش میدوونن

البته باانسبت خیلی ها

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

واقعا قلبم درد گرفت از تایپیکت

چی بگم پدرت آخر نامردی در حقت کرد

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔