2777
2789
عنوان

حیوون خونگی چی خوبه؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 168 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیوونی رو بیار که باهات ارتباط برقرار کنه ماهی و همستر و خیلی از پرنده ها ارتباط برقرار نمیکنن

فقط باید بهشون غذا بدی و رسیدگی کنی.

گربه از همه چی بهتره، سگ هم خوبه که به خاطر اعتقاداتی که هست خیلیها خانواده و اطرافیانشون شاید قبول نکنن 

آزادی را بخواهیم، که قیمت ندارد
فدات همستر خیلی موجود ضعیفیه حتی ممکنه قبل دوسال مریض شه بمیره  خیلی باید بهش برسی من اونا رو ...

اوخی   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
شتر

شما داشتی؟  

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
حیوونی رو بیار که باهات ارتباط برقرار کنه ماهی و همستر و خیلی از پرنده ها ارتباط برقرار نمیکنن فقط ...

گربه خیلی دوست دارم   

ولی ممکنه مریض بشه دیگه

ای جاااااااانم 😍😍😍 گوگولی مگولی 😍 قیمتش چنده؟ 

من چندیدن سال پیش بود

قیمتشو نمیدونم الان

ولی خیلی زیاد نیست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
گربه خیلی دوست دارم     ولی ممکنه مریض بشه دیگه

نه چرا مریض بشه من دو ساله گربه دارم تا حالا یکبار هم مریض نشده واکسن و قرصش رو به موقع میزنه

آزادی را بخواهیم، که قیمت ندارد

من قبل بارداری 27 تا گربه بزرگ کردم اینقد عاشقشم

اگ حیوون لوسه ننر و بازیگوش دوس داری حتما گربه بخر

زودم جای جیشو پیپیشو یاد میگیره

دخترام یذره بزرگتر شن مشکلاتمونم کمتر شه باز گربه میارم کثافته لووووووس