2777
2789
عنوان

حیوون خونگی چی خوبه؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 168 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی میدونم که گاز میگیره و فندق میخوره 

عه گاز میگیره؟

نه ممنون   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
سگگگگگگ

ندوست :))

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

یاد جمله فرزاد فرزین افتادم  

حیوان خانگی فقط پشه یه قطره خون هم تو همه خونه ها پیدا میشه 

حالا جدا از شوخی  من عاشق حیوانات هستم 

عروس هلندی خیلی  وابسته و عاطفی هست گزینه خوبیه

طوطی سان ها سر و صداشون بیشتره 

خرگوش مینیاتوری هم خوبه چون بزرگ نمیشه  همینجور کوچولو و بامزه میمونه 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
پيشيييي من دااوم

منم 6 تا داشتم :)

من گربه داشتم خیلی عشقن. برای اپارتمان یدونه از اون بچه پرشینا بخر عاشقش میشی😍

عزیزززززززززززم   

یذره ازش میگی؟

چجوریه؟ قیمتش؟

ماهی قرمز  یدونه دارم عاشقشم رفیق تنهاییامه باهاش بازی میکنم ذوق میکنه باله هاشو تکون میده بال ...

اوووووف من ماهی قرمزم از عید مونده.واسش یه تنگ خریده بودم گفتم بعده عید بمیره توش گل بگارم واسه رو اپن.اینم اعتصاب کرده نمیمیره

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
ای جااااااااان     فکر نکنم بتونم از پسش بر بیام    

عروس هلندی بگیر

خیلی باهوش و بانمکن

نگهداریش هم کار سختی نیست

فقط جوجه شو بخر که خودت عدا بهش بدی و بشی مامانش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊