2777
2789
عنوان

مدرسه

22 بازدید | 20 پست

سلام گر تجربه دارید تجربیاتتون رو درباره مدرسه بزرگسالان بگید و شده پشیمون شده باشید از این کار ؟

[ اقایون درخواست ندن ] اگر تاپیک خنده دار بود تگ کنید ممنون لینک کانال اموزش زبانم تو روبیکا @Englisss

چند سالته رشتت چیه

18 رشته ام کامپیوتر هست میخام برم دبیرستان

[ اقایون درخواست ندن ] اگر تاپیک خنده دار بود تگ کنید ممنون لینک کانال اموزش زبانم تو روبیکا @Englisss

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

18 رشته ام کامپیوتر هست میخام برم دبیرستان

باید دیپلم همین کامپیوتر رو بگیری بعد دوباره بری از اول از دهم بخونی رشته ای که می خوای

بزرگسالان هم حضوری برو صحبت کن ولی جو جالبی نداره همه جور آدمی اونجا هست

They don’t know that we know they know we know

یک سوال

من دیپلم تجربی ام ، دانشجوی ادبیات انگلیسی

الان من اگه دلم بخواد برم دبیرستان هنرستان میتونم یانه؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

باید دیپلم همین کامپیوتر رو بگیری بعد دوباره بری از اول از دهم بخونی رشته ای که می خوای بزرگسالان هم ...

اوهم ، چون اینجا پودمان ها رو اکثریت افتادم و تا چندین سال امکان پاس کردش نیست البته الان کلاس یازدهم هستم ( چون اردیبهشت ماهی هستم 18 سالمه )

یک سوال من دیپلم تجربی ام ، دانشجوی ادبیات انگلیسی الان من اگه دلم بخواد برم دبیرستان هنرستان میتونم ...

مدرکتو گرفتی باید بری بزرگسالان ثبت نام کنی نظری بخوای بری یازدهم و دوازدهم باید نهایی بدی ایجاد سابقه کنی

اوهم ، چون اینجا پودمان ها رو اکثریت افتادم و تا چندین سال امکان پاس کردش نیست البته الان کلاس یازده ...

الان بخوای تغییر رشته بدی یه سال میوفتی عقب باید دوباره بری دهم اون رشته

الان بخوای تغییر رشته بدی یه سال میوفتی عقب باید دوباره بری دهم اون رشته

اها پس اینطور چه رشته ای خوبه تو بزرگسالان بین تجربی و انسانی

اوهم ، چون اینجا پودمان ها رو اکثریت افتادم و تا چندین سال امکان پاس کردش نیست البته الان کلاس یازده ...

چرا تاچندین سال امکان پاس کردنش نیست؟

یعنی تو هنرستان ی درسی اینجوری بشه نمیشه پاس کرد؟

خدایاشکرت❤️

مدرکتو گرفتی باید بری بزرگسالان ثبت نام کنی نظری بخوای بری یازدهم و دوازدهم باید نهایی بدی ایجاد ساب ...

بعد من هنرستان و میگم اگه بخوام

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

مدرکتو گرفتی باید بری بزرگسالان ثبت نام کنی نظری بخوای بری یازدهم و دوازدهم باید نهایی بدی ایجاد ساب ...

یعنی چی خب من دیپلم نظری ام

باز دوباره یازدهم دوازدهم و امتحان بدم یعنی؟

چرا تاچندین سال امکان پاس کردنش نیست؟یعنی تو هنرستان ی درسی اینجوری بشه نمیشه پاس کرد؟

چرا میشه هر شهریور تا 5 یا 6 واحد پودمان میتونی امتحان بدی