2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

18 رشته ام کامپیوتر هست میخام برم دبیرستان

باید دیپلم همین کامپیوتر رو بگیری بعد دوباره بری از اول از دهم بخونی رشته ای که می خوای

بزرگسالان هم حضوری برو صحبت کن ولی جو جالبی نداره همه جور آدمی اونجا هست

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

یک سوال

من دیپلم تجربی ام ، دانشجوی ادبیات انگلیسی

الان من اگه دلم بخواد برم دبیرستان هنرستان میتونم یانه؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

باید دیپلم همین کامپیوتر رو بگیری بعد دوباره بری از اول از دهم بخونی رشته ای که می خوای بزرگسالان هم ...

اوهم ، چون اینجا پودمان ها رو اکثریت افتادم و تا چندین سال امکان پاس کردش نیست البته الان کلاس یازدهم هستم ( چون اردیبهشت ماهی هستم 18 سالمه )

اگر تاپیک خنده دار بود تگ کنید ممنون

یک سوال من دیپلم تجربی ام ، دانشجوی ادبیات انگلیسی الان من اگه دلم بخواد برم دبیرستان هنرستان میتونم ...

مدرکتو گرفتی باید بری بزرگسالان ثبت نام کنی نظری بخوای بری یازدهم و دوازدهم باید نهایی بدی ایجاد سابقه کنی

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

اوهم ، چون اینجا پودمان ها رو اکثریت افتادم و تا چندین سال امکان پاس کردش نیست البته الان کلاس یازده ...

الان بخوای تغییر رشته بدی یه سال میوفتی عقب باید دوباره بری دهم اون رشته

الان بخوای تغییر رشته بدی یه سال میوفتی عقب باید دوباره بری دهم اون رشته

اها پس اینطور چه رشته ای خوبه تو بزرگسالان بین تجربی و انسانی

اوهم ، چون اینجا پودمان ها رو اکثریت افتادم و تا چندین سال امکان پاس کردش نیست البته الان کلاس یازده ...

چرا تاچندین سال امکان پاس کردنش نیست؟

یعنی تو هنرستان ی درسی اینجوری بشه نمیشه پاس کرد؟

خدایاشکرت❤️

مدرکتو گرفتی باید بری بزرگسالان ثبت نام کنی نظری بخوای بری یازدهم و دوازدهم باید نهایی بدی ایجاد ساب ...

بعد من هنرستان و میگم اگه بخوام

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

مدرکتو گرفتی باید بری بزرگسالان ثبت نام کنی نظری بخوای بری یازدهم و دوازدهم باید نهایی بدی ایجاد ساب ...

یعنی چی خب من دیپلم نظری ام

باز دوباره یازدهم دوازدهم و امتحان بدم یعنی؟

چرا تاچندین سال امکان پاس کردنش نیست؟یعنی تو هنرستان ی درسی اینجوری بشه نمیشه پاس کرد؟

چرا میشه هر شهریور تا 5 یا 6 واحد پودمان میتونی امتحان بدی