2821
2789
عنوان

عروسی✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 32 پست

والا تو این گرونی موندم چیکار کنم

کلی قسط داریم پس نمیتونم لباس جدید بگیرم شدیدا مغزم درگیره راجب اینکه چی بپوشم💔😭😂

به نام خدا: به شدت به کاربرای (لیلی_آگان ،بانوی سرزنده، و از سارا بپرس علاقه زیادی دارم🚶خیلی وایب خوبی میدن😂*یه اوتاکو هستم با انیمه زنده ام حوصلم سر میره نقاشی میکشم انیمه میبینم یا شکلات میخورم نت باشه روبلاکس پلی میدم یه گیمر روبلاکس حرفه ایم و اینکه اگه الان این متن رو تو زمان نت بین المللی میخونی پاشو بیا بریم روبلاکس سیسی آیدی روبلاکسمم اینهNikitaxcc88و آهای کاربر زن نمای مریض/کاربر مرد دوستی نده شات میگیرم میفرستم برا نینیار.اگه کاری نکرد خودم شرفتو تو سایت به باد میدم)به علت کاربرای زن نما از این به بعد درخواست دوستی کاربرها چه زن چه مرد قبول نمیکنم

اخی 🥲✨عمو اینجا درخواست هر کسی رو قبول نکن خب؟

منظورت امضامه؟کاربری برای یکی دیگست چون معمولا تاپیکای تازه واردای نینی سایتو جواب نمیدن ازش قرض گرفتم😭

بابا عه😂

به نام خدا: به شدت به کاربرای (لیلی_آگان ،بانوی سرزنده، و از سارا بپرس علاقه زیادی دارم🚶خیلی وایب خوبی میدن😂*یه اوتاکو هستم با انیمه زنده ام حوصلم سر میره نقاشی میکشم انیمه میبینم یا شکلات میخورم نت باشه روبلاکس پلی میدم یه گیمر روبلاکس حرفه ایم و اینکه اگه الان این متن رو تو زمان نت بین المللی میخونی پاشو بیا بریم روبلاکس سیسی آیدی روبلاکسمم اینهNikitaxcc88و آهای کاربر زن نمای مریض/کاربر مرد دوستی نده شات میگیرم میفرستم برا نینیار.اگه کاری نکرد خودم شرفتو تو سایت به باد میدم)به علت کاربرای زن نما از این به بعد درخواست دوستی کاربرها چه زن چه مرد قبول نمیکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شومیز سفید با دامن مشکی رو بهتره برای مراسم عروسی نپوشید بخصوص اگر شومیز ساده باشهچون در مراسم عروس ...

ببین

آستیناش پف داره و روی گردنش زجیر داره که زنجیرشو برمیدارم چون خیلی خزه

بعد یه دامن مشکی توری هست حدودا تا زانومه و کفشم هم سفیده و از اوناست که یه بند دارن توی بنده مروارید داره

موهامم حدودا طلاییه میخوام بازش بزارم پایینشو فر کنم

قدمم ۱۶۰(گفتم شاید لازم شد بگم)

و فرم بدنم توپر ماننده