2821
2789
عنوان

عروسی✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 32 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب بستگی ب سن شما داره شومیز سفید موردی نداره دامن مشکی جوراب شیشه ای مشکی خوبه اصلا سفید جذاب نیس مگر کرم رنگ پا باشه ک پارو صاف نشون بده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چند سالته هست ؟ساق سفید نپوش🤦🏻♀️🤦🏻♀️

کاربری برای یه شخص دیگست برای امروز ازش گرفتمش

۱۲سالمه*

به نام خدا: به شدت به کاربرای (لیلی_آگان ،بانوی سرزنده، و از سارا بپرس علاقه زیادی دارم🚶خیلی وایب خوبی میدن😂*یه اوتاکو هستم با انیمه زنده ام حوصلم سر میره نقاشی میکشم انیمه میبینم یا شکلات میخورم نت باشه روبلاکس پلی میدم یه گیمر روبلاکس حرفه ایم و اینکه اگه الان این متن رو تو زمان نت بین المللی میخونی پاشو بیا بریم روبلاکس سیسی آیدی روبلاکسمم اینهNikitaxcc88و آهای کاربر زن نمای مریض/کاربر مرد دوستی نده شات میگیرم میفرستم برا نینیار.اگه کاری نکرد خودم شرفتو تو سایت به باد میدم)به علت کاربرای زن نما از این به بعد درخواست دوستی کاربرها چه زن چه مرد قبول نمیکنم

اگه ساق نپوشم چی دوستان؟

به نام خدا: به شدت به کاربرای (لیلی_آگان ،بانوی سرزنده، و از سارا بپرس علاقه زیادی دارم🚶خیلی وایب خوبی میدن😂*یه اوتاکو هستم با انیمه زنده ام حوصلم سر میره نقاشی میکشم انیمه میبینم یا شکلات میخورم نت باشه روبلاکس پلی میدم یه گیمر روبلاکس حرفه ایم و اینکه اگه الان این متن رو تو زمان نت بین المللی میخونی پاشو بیا بریم روبلاکس سیسی آیدی روبلاکسمم اینهNikitaxcc88و آهای کاربر زن نمای مریض/کاربر مرد دوستی نده شات میگیرم میفرستم برا نینیار.اگه کاری نکرد خودم شرفتو تو سایت به باد میدم)به علت کاربرای زن نما از این به بعد درخواست دوستی کاربرها چه زن چه مرد قبول نمیکنم

کاربری برای یه شخص دیگست برای امروز ازش گرفتمش ۱۲سالمه*

البته ۱۳ سالمه متولد ۹ فروردین ۱۳۹۲ام

شومیز سفید با دامن مشکی رو بهتره برای مراسم عروسی نپوشید بخصوص اگر شومیز ساده باشه

چون در مراسم عروسی لباس فرم خیلی از تیم های پذیرایی این هست و شما به عنوان مهمان بهتره لباس رسمی تری بپوشید

تعلیق مشکیییییی😭😭😭

شوخییییییی نکنننننن؟ اخههه واسه چییی حرفی نزدییی کههه اه چقد بدم میاد سر هر حرفی مشکی میکنن اینجا باید گریه کنی تا تعلیق نشی شوخی کنی بخندی تعلیقی

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬