2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شبا قبل خواب حتما گلاب بخور

قرص نوتراکس مود پلاس بخور ( گیاهیه ، یکم گرونه ، نزدیک 900 هزار تومنه )

قرص اهن رو قبل از ناهار بخور ( بین صبحونه و ناهار )

قرص منیزیم بیس گلیسینات بخور ( اینم یه ذره گرونه ، ولی بیس گلیسینات از بقیه انواع منیزیم خواب رو بهتر میکنه )

ازین قرصایی که مخلوط امگا3 و ویتامین A و E و D3 اس ، بعد ناهارت بخور

سعی کن وقتی میری تو رخت خواب ، فقط بخوای بخوابی ... یعنی نه خیلی به خودت تلقین کن که میخای بخابی ، نه خیلی ذهنت درگیر باشه ... یه حالت متوسط داشته باش

در طول روز خودتو خسته نکن خیلی ، خستگی زیاد بدنو بیشتر بیخواب میکنه

در طول روز حتما چند دقیقه ای رو برو تو افتاب

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

چند شب ، نیم ساعت قبل خواب ، نصف ملاتونین 3 میلی گرم بخور .

شبا قبل خواب چند خط قران بخون .

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

تاپیکای منم اکثرا راجب بیخوابی ان ... منم خیلی دکتر رفتم ... من کلا از بچگی اینجوری بودم ... هی میگرفت و هی ول میکرد ... سعی کردم تا جایی که میتونم راهنماییت کنم ... ولی متاسفانه بیخوابی از اون مشکلاییه که مثل بقیه بیماری ها نیس که بشه واسه همه یه نسخه پیچید ... خودت باید با عذاب و تلاش و ازمون و خطا فراوان اون لِم درمان بیخوابیتو پیدا کنی ...

یه سری قرص ها هست مخلوط منیزیم و ویتامین b6 عه ... چند هفته بخور ... ولی چون معمولا مقدار b6 این قرصا خیلی بالاتر از مقدار نیاز روزانه اس ، خیلی طولانی مدت نخور ...

قبل ساعت 4 ، 5 عصر یک فنجون چای سبز بخور ...

امیدوارم که به زودی مشکلت حل شه و تو این سه تا پیامی که فرستادم ، تونسته باشم کمکی کرده باشم بهت

من دو ساله اینجوری واقعا خسته شدم همش افکار خودکشی میاد سراغم چ داروهایی مصرف میکردی؟

انواع مختلف طولانی میشه تایپ کنم

هالوپریدول ، میرتازاپین ، کلونازپام و.....

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

من سعی میکنم خیلی قرص نخورم ... شبایی که خوابم نمیبره ، یا نصف زولپیدم 5 میلی گرم میخورم ، یا یک قاشق شربت دیفن هیدرامین

سعی کن قرصای دسته ی بنزودیازپین رو نخوری و خودتو بهشون عادت ندی ...

بازم تاکید میکنم که من به عنوان فردی که خودم مشکل بیخوابی داشتم و دارم ، و با هزاااار تا ادم این مدلی حرف زدم ، میگم این مشکل مثل بقیه بیماری ها نیس که بشه واسه همه بیماران اون دسته ، یک نسخه پیچید ... متاسفانه باید خودت راه حل مشکلتو پیدا کنی ... من هر تجربه ای تو این زمینه داشتم رو برات نوشتم

یه قرص گیاهی دیگه هم هست اسمش ترانکی وال هست ... اونم قرص خوبیه ... البته بگم که شاید یه چیزی که یه تایم خوبت میکنه ، باز مثلا یک ماه دیگه اثر عکس داشته باشه روت ... کلا بیخوابی از اون مشکلات بسیار کلافه کننده اس ... درکت میکنم