princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2929 عنوان مرده متحرک 8 بازدید | 9 پست مرده متحرک شدم یعنی تاوان پس میده؟تاوان این حال منو تاوان این دله شکسته منو پس میده؟خدایا تاوانشو این دنیا ازت میخوام نه دنیای دیگه ای💔 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙 1405/03/14 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 19286 ایشالا درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
fatiari عضویت: 1404/12/25 تعداد پست: 779 اگه بخاطر جنس مخالفه که خودت مقصری عزیزم چرا باید برای شخص بی ارزش مرده متحرک بشی
جنون_پنهان عضویت: 1404/12/08 تعداد پست: 2617 اگه بخاطر جنس مخالفه که خودت مقصری عزیزم چرا باید برای شخص بی ارزش مرده متحرک بشی این حرفو واقعا یه ادم تو این حال نمیفهمه ولی خب درست ترین حرفیه که شنیدم ولی حس میکنم الان بیشتر به همدلی نیاز داره تا نصیحت💔 فحش جدید=زنیکه پیاز
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2929 اگه بخاطر جنس مخالفه که خودت مقصری عزیزم چرا باید برای شخص بی ارزش مرده متحرک بشی فقط همین بلایی که سرم آورده سرش بیاد برام کافیه کارماشو پس بده برام کافیهدوروزه یک قطره آب از گلوم پایین نرفته خدا عدالتشو بهم نشون بده برام کافیهمن سکوت کردم خدا جوابشو بده برام کافیه 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2929 این حرفو واقعا یه ادم تو این حال نمیفهمه ولی خب درست ترین حرفیه که شنیدم ولی حس میکنم الان بیشتر به ... ضربه بدی خوردم به زمان نیاز دارم تا از این حال در بیام و من سابق بشم نه بعد دوروز!!! 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
جنون_پنهان عضویت: 1404/12/08 تعداد پست: 2617 فقط همین بلایی که سرم آورده سرش بیاد برام کافیه کارماشو پس بده برام کافیهدوروزه یک قطره آب از گلوم پ ... ولی خب بنظرم بزرگترین انتقامی که میتونی ازش بگیری اینه که اگه طرف بخواد برگرده تو دیگه ادم حسابش نکنی و لول زندگیت بالاتر رفته باشه فحش جدید=زنیکه پیاز
5482 عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 2359 منم دقیقا بعد رفتنش شدم مرده متحرک شبیه معتادا شدم ولی چاره ای ندارم
جنون_پنهان عضویت: 1404/12/08 تعداد پست: 2617 ضربه بدی خوردم به زمان نیاز دارم تا از این حال در بیام و من سابق بشم نه بعد دوروز!!! دو سالم بنظرم میتونه طول بکشه دو روز که چیزی نیست به خودت زمان بده مامانم قوی تر بلند میشی فحش جدید=زنیکه پیاز
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2929 ولی خب بنظرم بزرگترین انتقامی که میتونی ازش بگیری اینه که اگه طرف بخواد برگرده تو دیگه ادم حسابش نکن ... نه دیگه راهی ندارد که برگرده من دیگه نمیزارموقتی راحت الان زیر همه چی زدم وای به حال آیندم باهاش 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙