الهی به برکت این عید من امسال با پسرم برم مشهد الهی آمین
یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹
خدایا دل مومن هارو در این روز عزیز شاد کن و حاجت هر مسلمان و هر انسانی از هر گوشه جهان رو بر آورده کن و دل مردم ایران هم شاد کن
گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ اگه به من میگی عرب پرست و خودت رو ایرانی میدونی و نژاد پرستی بهتره با من صحبت نکنی لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بابام به این چیزا زیاد اهمیت نمیده ولی نماز روزش اینا سر جاس و احترام اماما
اما اَ این چیزا بدش میاد
پس من اونو سید حساب نمیکنم🤣🤣
گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ اگه به من میگی عرب پرست و خودت رو ایرانی میدونی و نژاد پرستی بهتره با من صحبت نکنی لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن