2821
2789
عنوان

عید غدیر

6 بازدید | 4 پست

دوستان امروز غدیره ، بیاین برای حاجت روایی همدیگه دعا کنیم و صلوات بفرستیم ، اونایی که سید هستین لطفا برا من و دوستم ( فاطمه ) دعا کنید

الهی از خدا هرچی میخواید بهتون بده 😃🕊️

الهی به برکت این عید من امسال با پسرم برم مشهد الهی آمین

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

من بابام سیده مامانم لر

حالا کدومش حساب میشم؟

بنده هیچکدومو قبول ندارم😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و اجل فرجهم

خدایا دل مومن هارو در این روز عزیز شاد کن و حاجت هر مسلمان و هر انسانی از هر گوشه جهان رو بر آورده کن و دل مردم ایران هم شاد کن

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ اگه به من میگی عرب پرست و خودت رو ایرانی میدونی و نژاد پرستی بهتره با من صحبت نکنی لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باباتون حساب میشه ، ممنونم ازتون♥️😅

خواهش

خب بابام به این چیزا زیاد اهمیت نمیده ولی نماز روزش اینا سر جاس و احترام اماما

اما اَ این چیزا بدش میاد

پس من اونو سید حساب نمیکنم🤣🤣

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ اگه به من میگی عرب پرست و خودت رو ایرانی میدونی و نژاد پرستی بهتره با من صحبت نکنی لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن