2777
2789
عنوان

اسپیکر

42 بازدید | 10 پست

یه اسپیکر خریدم خوب بود مشکلی نداشت

دخترعمم وصل شد بهش بعد صداش قطع وصل می شد بهش گفتم خرابش نکنی گفت نه به هر اسپیکر وصل میشم این طوریه

تا این که به بار دیگه بردمش بیرون الان صداش کاملا قطع وصل میشه درست نمیخونه

بنظرتون ویروسی شده یا مشکل از سیم هاشه؟

کجا ببرم برام تعمیرش کنن؟

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام گلم چطوری ❤️

ببخشید من دیدم رشته تون روانشناسی هست بعد امروز واسم یه سوالی پیش اومد خودم سال اول کنکورم اگر یه وقت این رشته اسمم اومد برم ؟ آینده شغلی خوبی داره گفتم اگر در خواست بدم شاید قبول نکنید اینجا گفتم ممنون میشم بگی🙏🏻😇🌺

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

سلام گلم چطوری ❤️ببخشید من دیدم رشته تون روانشناسی هست بعد امروز واسم یه سوالی پیش اومد خودم سال اول ...

سلام چه رشته ایی؟

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

سلام چه رشته ایی؟

من خودم رشته انسانی هستم سال اول کنکورم

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

خب؟

شما رشته روانشناسی میخونید؟

خواستم ببینم آینده شغلی خوبی داره اگر کنکور دادم اسمم اومد برم 😊🥺

شما رشته روانشناسی میخونید؟ خواستم ببینم آینده شغلی خوبی داره اگر کنکور دادم اسمم اومد برم 😊🥺

بله داره اگر واقعا علاقه دارید رشته معلمی هست همین رشته روانشناسی وخیلی های دیگه

بله داره اگر واقعا علاقه دارید رشته معلمی هست همین رشته روانشناسی وخیلی های دیگه

مرسی مهربون 💚