2777
2789
عنوان

اسپیکر

35 بازدید | 10 پست

یه اسپیکر خریدم خوب بود مشکلی نداشت

دخترعمم وصل شد بهش بعد صداش قطع وصل می شد بهش گفتم خرابش نکنی گفت نه به هر اسپیکر وصل میشم این طوریه

تا این که به بار دیگه بردمش بیرون الان صداش کاملا قطع وصل میشه درست نمیخونه

بنظرتون ویروسی شده یا مشکل از سیم هاشه؟

کجا ببرم برام تعمیرش کنن؟

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم چطوری ❤️

ببخشید من دیدم رشته تون روانشناسی هست بعد امروز واسم یه سوالی پیش اومد خودم سال اول کنکورم اگر یه وقت این رشته اسمم اومد برم ؟ آینده شغلی خوبی داره گفتم اگر در خواست بدم شاید قبول نکنید اینجا گفتم ممنون میشم بگی🙏🏻😇🌺

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

سلام گلم چطوری ❤️ببخشید من دیدم رشته تون روانشناسی هست بعد امروز واسم یه سوالی پیش اومد خودم سال اول ...

سلام چه رشته ایی؟

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

سلام چه رشته ایی؟

من خودم رشته انسانی هستم سال اول کنکورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

خب؟

شما رشته روانشناسی میخونید؟

خواستم ببینم آینده شغلی خوبی داره اگر کنکور دادم اسمم اومد برم 😊🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما رشته روانشناسی میخونید؟ خواستم ببینم آینده شغلی خوبی داره اگر کنکور دادم اسمم اومد برم 😊🥺

بله داره اگر واقعا علاقه دارید رشته معلمی هست همین رشته روانشناسی وخیلی های دیگه

بله داره اگر واقعا علاقه دارید رشته معلمی هست همین رشته روانشناسی وخیلی های دیگه

مرسی مهربون 💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40