[QUOTE=414391433]ده سال جنگید با سرطان.. روحش بنده خدا ۳۴-۳۵ سالش بود فوت کرد ..انشالله هرچه تواین دنیا سختی کشید ..اون دنیا راحتیش رو ببینه ..🥲🥲🥲🥲روحشون شاد
ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره متأسفانه ۲۱ اسفند ماه فوت شد...خیلی دلم براش گرفت...خیلی با اخلاق و پر انرژی بود.
هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...