2821
2789
عنوان

حمید هیراد🖤

89 بازدید | 18 پست

صداش خیلی دوست داشتم

چند روز پیش اینستا وصل شدم

دیدم کلیپ گذاشتن راجبش و از مرگ حرف میزدن

رفتم از چت جی بی تی پرسیدم گفت فوت شد

به پهنای صورت اشک میریختم آتیش گرفتم

تا حالا برای هیچ سلبریتی گریه نکرده بودم اما این....🥲

هر عشقی یک روز میمیرد ، مثال عشق من و تو (❁ ́◡`❁)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من که اینو نمیشناختم ولی خبرشو دیدم یدور از اولم داغم برا مرتضا پاشایی زنده شد واسه اون دوباره گریه کردم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

تو را دیدمت بعد عمری سلام

ببین اشک شوقی که ریزد مدام

ماندم یا نماندم؟!

به پای تو ماندم یا نماندم

امدی جانم به قربانت

ولی حالا چرا؟؟!

بی وفا

حالا که من افتاده ام از پا چرا

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)

منم باصداش خاطره داشتم ۲-۳ ماهی هست که فوت شدند ...خدا رحمتش کنه ..چندسال با مریضیش میجنگید ولی دیگه...عزیزم صدا هرگز نمیمیره ..

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

منم باصداش خاطره داشتم ۲-۳ ماهی هست که فوت شدند ...خدا رحمتش کنه ..چندسال با مریضیش میجنگید ولی دیگه ...

خیلی مظلومانه رفت بمیرم براش😭

هر عشقی یک روز میمیرد ، مثال عشق من و تو (❁ ́◡`❁)

خیلی مظلومانه رفت بمیرم براش😭

خدا نکنه عزیزم ...راحت شد ..چند سال درد کشید ..مصطفی راغب ازش فیلم گرفته بود ..توبیمارستان ..زجر میکشید ..بیماری بدی داشت ..تا وقتی صداش هست وباهاش خاطره دارند ایشون نمیمیره ..🥀🥀🥀🥀

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر