2821
2789
از نظر خودش بدی در حقت نکرده که بخاد پشیمون شه یا ضرری کنه فک کنه بخاطر تو بوده واسه آرامش خودت رهاش ...

نمیدونم چرا نمیتونم رهاش کنمم بارها منو تا اخرین حدی ک فک میکردم وجود داره متنفر کرد از خودش حتا ی جوری بود وسط مهمونی میزدم زیز گریه بدنم میلرزید حتا شب خاب عذابایی ک سرش میومدو میدیدم ولی باز ی هفته بود نهایتش مثل بچه ها یادم میرفت چیکار کرده 🫣😂

اخرین بار ی حرفایی زد درمورد دوتامون بنظرت حرفایی خودش بودن؟یا الکی گفت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم چرا نمیتونم رهاش کنمم بارها منو تا اخرین حدی ک فک میکردم وجود داره متنفر کرد از خودش حتا ی ج ...

اینم یه دوره میگذرونی هرچقدر خودتو درگیرش کنی بیشتر اسیب میبینی اون الان درگیره زندگی خودشه و روال عادیشو میگذرونه

اگه صحبتاش راجب اینده و محوریت عشقی بوده حرفای خودش بودن

اینم یه دوره میگذرونی هرچقدر خودتو درگیرش کنی بیشتر اسیب میبینی اون الان درگیره زندگی خودشه و روال ع ...

مرسی ازت عزیزدلم ک جوابمو دادییی🥲🥺🥰ممنونم ازتتت برات حمد میخونم ایشالا از خدا هرچی میخای بهت بدهه😁💕

مرسی ازت عزیزدلم ک جوابمو دادییی🥲🥺🥰ممنونم ازتتت برات حمد میخونم ایشالا از خدا هرچی میخای بهت بدهه ...

قربونت برم مرسی عزیزم😍

واسه آرامشت شمع تراپی انجام بده خیلی موثره

واسه بازگشتشم میتونم راهنماییت کنم اما ارزششو نداره بیاد هم دوباره میره

قربونت برم مرسی عزیزم😍واسه آرامشت شمع تراپی انجام بده خیلی موثره واسه بازگشتشم میتونم راهنماییت کنم ...

مرسی عزیزدلم ممنونم از راهنمای هات🥺💕

خیلی مهربونی عزیزدلم🥹

دلم نمیخاد باهاش باشم اجی واقعاا من الان حتا اگ دلمم تنگ باشه براش برا اونی دلتنگ میشم ک قبلا بود اینی ک الان هستو اصلا نمیشناسم واقعا با یه غریبع برام هیچ فرقی ندارا🥲

مرسی عزیزدلم ممنونم از راهنمای هات🥺💕خیلی مهربونی عزیزدلم🥹دلم نمیخاد باهاش باشم اجی واقعاا من الان ...

قربونت برم میدونم روزای سختی رو میگذرونی و احساساتت رو درک میکنم هرچقد میخای میتونی ناراحت باشی مطمئن باش زمان همه چیزو درست میکنه و این روزا و حس ها تموم میشه