2821
2789
عنوان

دخترمم

360 بازدید | 23 پست

امروز بالاخره استرسوکنار گذاشتم دخترمو بردم دکتر اطفال گفت ب وزن وقدش میخوره واس بچه ساله باید نه یسال و سه ماه😐😐😐و اره مطمئن شدمنگرانیام بیجانبوده خیلییی قدش مهمه برام خدایااا

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر طور شده برای دکتر خوش نیت وقت بگیر ،متخصص غدده ولی دیگر وقت به مریض جدید نمیده و اونایی که قبلا اونجا پرونده داشتن ویزیت میکنه ....حضوری تونستی برو و خواهش کن بت وقت بدن واقعا عالیه و اگر کارت درست شد برا منم دعا کن عزیزم

مهم ترین عامل ژنه دو طرف در خانواده من یعنی پدر و مادرم قدشون بلند بود قد منم دسته کمی نداره الان چه بسا بلند تر از مادرمم پس اگه دو طرفتون قد خوبی داشته باشین جای نگرانی نیست

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم ترین عامل ژنه دو طرف در خانواده من یعنی پدر و مادرم قدشون بلند بود قد منم دسته کمی نداره الان چه ...

شوهرم۱۸۰ خودم۱۶۴

هنوز که زوده من بچم لاغر بود تا6سالگی چقدر دکتر چقدر درمان کردن ابلن دارم بهش رژیم میدولاغر بشه .انق ...

جدی

قدچی

لاغریش برام مهم نیس فقط قدبکشه

بچم بشدت بازیگوشه غذاش خیلی کمه الان گفت خیییلی کم بعش شیربدم(شبرخودمو میخوره

جدیقدچیلاغریش برام مهم نیس فقط قدبکشه بچم بشدت بازیگوشه غذاش خیلی کمه الان گفت خیییلی کم بعش شیربدم( ...

منم اصلا غذا نمیخورد قدش سر نموداره ولی وزنش خوب شد

بردم دکتر آرژنین بهش داد

بچه ها یهو بزرگ میشن عجله نکن

به حکمتش دل بسپار(خدا)