2821
2789
عنوان

استعفا

166 بازدید | 27 پست

من ادمین شبکه هستم و شبکه بزرگی دستمه

مدیرم آدم بدی نیست ولی سرکار فشار کاری زیادی میاره به آدم و من استرس میگیرم از رفتارهاش..کمک فنی، راهنمایی و....هیچی فقط حرف میزنه دستور میده کار به عالمه میده و میره..همین رفتارها خیلی اذیتم میکنه بخصوص کلی کار همزمان که میاد سمت آدم

اون هفته یه مشکلی پیش اومد تقصیر منم نبود هارد یکی از سرورهای کارفرما پر شده بود ولی من متوجه نشده بودم بعد ساعت کاری متوجه شدیم و کارفرما خیلی عصبانی شد نمیدونم به مدیرم چی گفت مدیرم زنگ زد یه عالمه سرم داد زد تا چند روز حالم بود بود..منتهی هر وقت کاری کردم مدیرم ازم تشکر کرده حتی امشب پیام داد ممنون بابت زحمات خدا قوت اضافه کار ثبت کنید

شما بودید استعفا میدادید وقتی اینقدر کار پراسترس و فشاری دارید؟

ادامه بده حقوق و مزایاش اگه خوبه .کوتا نیا

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزایا نداریم اصلا ولی حقوق بد نیست

جایی کار مورد نظر پیدا نیست همونجا بمون .به دوستم همین نصیحت و کردم گفتم بمون تحمل کن سرت تو کارت باشه .الان تو کارش موفقه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

جایی کار مورد نظر پیدا نیست همونجا بمون .به دوستم همین نصیحت و کردم گفتم بمون تحمل کن سرت تو کارت با ...

نمیشه آخه

خیلی استرس و فشار کاری جایی که هستم بالاست واقعا دارم اذیت میشم

فرسودگی ذهنی میگیریا خوشگلماگه انقدر شرایط سخته استعفا بده

واقعا میخوام ولی چه کنم که اون آدم بعضی وقتها فقط استرس و فشار وارد میکنه بعضی وقتها مثل امشب نه

اگه کار بهتری سراغ داری استعفا بده

اگه قرار بیمار بشی نه چون بیکاری خیلی بد تره فشار عصبیش

همون جا بمون و مشکلاتی که پیش میاد رو هم مدیریت کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀