2821
2789
عنوان

استعفا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه آخه خیلی استرس و فشار کاری جایی که هستم بالاست واقعا دارم اذیت میشم

از دوستم بگم که خودت گریه ات میگیره .زنا و مردا براش میزدن .استخدام رسمی شرکت نفت بود سنش پایین بود با بند پ رفته بود فکر کن تو ۲۰سالگی .همه ریخته بودن سرش ریسشم دادو بیداد .گفتم بجنگ بمون .ارزششو داره .کم اوردم منو باباش نصیحتش کردیم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

عزیزم اگه کار راحتی بود که یه نفرو استخدام نمیکردن بهش پول بدن خودشون انجام میدادن اونام فشار و استرس دارن دیگه خودشون کارهمینه

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

از دوستم بگم که خودت گریه ات میگیره .زنا و مردا براش میزدن .استخدام رسمی شرکت نفت بود سنش پایین بود ...

آخه چه فایده. بخاطر همین چیزا استعفا دادم بابام باهام دعوا کرد سرش بعدش بخاطر همین استعفامو پس گرفتم دو روز بعدش اون اتفاق افتاد و کلی داد شنیدم الکی

به خودت بستگی داره .هر کسب یه ظرفیتی داره اگه دیدی داره بهت صدمه ذهنی وارد میشه و داری مشکل اعصاب میگیری و بعد کار بازم باخودت درگیری بزن بیرون ولی به نظرم یک گوشت در باشه یه گوشتم دروازه عین خیالت نباشه

به خودت بستگی داره .هر کسب یه ظرفیتی داره اگه دیدی داره بهت صدمه ذهنی وارد میشه و داری مشکل اعصاب م ...

استرس زیاد ادمو دیوونه میکنه..هیچ کس اونجا نمیدونه وقتی میگم استرس میگیرم یعنی چی

عزیزم اگه کار راحتی بود که یه نفرو استخدام نمیکردن بهش پول بدن خودشون انجام میدادن اونام فشار و استر ...

میدونم ولی قرار نیست اینجوری باشه که اینهمه استرس و فشار کاری بکشیم

آخه چه فایده. بخاطر همین چیزا استعفا دادم بابام باهام دعوا کرد سرش بعدش بخاطر همین استعفامو پس گرفتم ...

اگه فکر میکنی نمیتونی توانایی نداری استعفا بده .ولی آسمون همه جا یرنگه .چون انتظار دارن از کارمند و زیر دست .حالا یبار یه رئیس خوب بوده .احتمال داره صدتا جا اینطور نباشه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

میدونم ولی قرار نیست اینجوری باشه که اینهمه استرس و فشار کاری بکشیم

خب شغلایی که استرس کمتری دارنو امتحان کن من خودمم حسابداربودم استرس و مسعولیت خیلی زیادی داشتم در ازای حقوق کم و اومدم بیرون و شغلای دیگه رو امتحان کردم قرارنیست که خودتو عذاب بدی بلاخره این زندگی توعه باید توش خوشحال باشی و احساس خوشبختی کنی حالا حداقل تا جایی که میشه و دست خودته حداقل خودت خودتو اذیت نکن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده