2821
2789
عنوان

حریم خصوصی

164 بازدید | 14 پست

سلام. وقتی دکتر میریم . با کد ملی وارد سامانه بیمه میشه، مثلا بیمه سلامت.. آیا اسامی دکتر های قبلی رو میبینه؟ یا نه؟ حربم خصوصی هست یا نه؟

حق با علی (ع) و پیروانش است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مشخص نیست مگر بیماری خاص باشه

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

الله اکبر.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام.

امضات ایول داره

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

ممنون عزیزم🌸🤍

و من الله التوفیق

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

مطمئنید؟

اره شک ندارم

قطعی قطعی

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی