2821
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 36 پست
به نظرم امسالم میتونی قبول بشی با نهایی خوب من درصدام خیلی افتضاحه ولی بازم امید دارم

با معدل خوب پزشکی میتونم بنظرت؟

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره س سال پشتم

وای نهه دختر بهترین سالای عمرته تمومش کن بره امسال

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

با معدل خوب پزشکی میتونم بنظرت؟

وای معلومه که ارههه

من یکی رو میشناسم پزشکی اهواز میخونه تیپ ۱، بعد ریاضی کنکور صفر زده بود

شما از الان وقت بذار برای نهایی چون احتمالا یک ماه دیگه ست

بعد از اون سعی کن درصد زیست ( با مرور زیاد ) و شیمی ( مطالعه مفاهیم تست اسون مسائل) رو بیاری بالا

فیزیکم مشاورم میگه درصداش پایین بود، چند هفته به کنکور جدی خوندش ۷۰ زده بود

زمینم که اکثرا دیر شروع میکنن

شما امسال خوب خوندی راضی بودی از خوندنت؟

نه اصلا. یه جاهایی کلا نخوندم و ساعت مطالعم صفر بود

الان تقریبا اخراشم ولی تست نزدم اصلا

اگر کار کنم روی تست شاید واقعنی قبول بشم

نه اصلا. یه جاهایی کلا نخوندم و ساعت مطالعم صفر بود الان تقریبا اخراشم ولی تست نزدم اصلااگر کار کنم ...

منم همینطور بودم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

وای معلومه که ارههه من یکی رو میشناسم پزشکی اهواز میخونه تیپ ۱، بعد ریاضی کنکور صفر زده بود شما از ا ...

رنج درصداش چند بود

منم اهواز میخوام

خسته شدم از پشت بودن ب همه هم باید جواب پس بدم

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

الان کنکوری هستید؟ چیکار میکنید با تست نزدن؟

اره دوازدهمی ام

هیچی فقط واسه نهایی میخونم شاید پشت موندم

رنج درصداش چند بود منم اهواز میخوام خسته شدم از پشت بودن ب همه هم باید جواب پس بدم

شرایطت رو درک میکنم، به نظرم به جز پزشکی رشته های خوب دیگه ایم هست که میتونی موفق بشی

اونی که گفتم ریاضیش صفر بود رو نمیدونم درصداش چند بود راستش

ولی مشاورم بعد از عید برای کنکور خوند بعد از چند سال دوری از درس و روزانه اهواز میخونه

مشاورم میگه الان اکثر قبولیای پزشکی اهواز ، تعهدین

اره دوازدهمی امهیچی فقط واسه نهایی میخونم شاید پشت موندم

من میگم بازم تعویق داریم چون شرایط غیرعادیه، فکر پشت موندن نباید کنیم وگرنه سال بعد تاثیر یازدهم قطعیه احتمالا

یه سوال، برای زبان چطور خوندید؟ ویدیو یا درسنامه؟

من میگم بازم تعویق داریم چون شرایط غیرعادیه، فکر پشت موندن نباید کنیم وگرنه سال بعد تاثیر یازدهم قطع ...

امسال زبان تا نصف درس ۳ ویدیو سالیانه قریشی دیدم بعدش تل قطع شد تا همون نصف درس سه خوندممم