2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

557 بازدید | 94 پست

سلام من 21 سالمه همسرم دائم میگفت بچه بیاریم منم میگفتم فعلا زوده الان دوسال و خورده ای از عروسیمون گذشته دیروز فهمیدم باردارم.4یا5 هفته هستم.کاملا ناخواسته بود اصلا انتظارشو نداشتم جلوگیریم میکردم اصلا نمیدونم چجوری باردار شدم.خودم اصلا بچه دوست ندارم و معتقدم که خودم هنوز بچه م.از زایمان و اینام خیلی خیلی میترسم هرکاری میکنم شوهرم راضی نمیشه سقطش کنم من دوست داشتم آمادگی داشته باشم الان اصلا دوسش ندارم و برام مهم نیست و هیچ حس مادرانه ای ندارم.

اینم بگم همسرم خیلی خوبه و خونه و ماشین هم داریم درسته درامدش زیاد نیست ولی خیلی کمم نیست.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیگه کاریه که شده کم کم که حرکت هاشو بفهمی صدای قلبشو بشنوی دل میبندی بهش مبارکه

بخدا نمیدونم چمه انگار اصلا ازش متنفرم فقط دعا میکنم خارج از رحمی و اینا باشه برش پارم

بخدا نمیدونم چمه انگار اصلا ازش متنفرم فقط دعا میکنم خارج از رحمی و اینا باشه برش پارم

طبیعیه خب آمادگی نداشتی ولی هدیه خدا رو پس نزن ...بچه های خداخواسته قندن

کفتر باز سایتم🕊🕊 جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔

سقط کن بره وقتی آمادگیشو نداری سنی هم نداری تا روح درش ندمیده تموم کن گناه داره

از نظر روحی اصلا آمادگی ندارم جسمی هم فقط چهل کیلو وزن دارم نمیدونم چجوری نگهش دارم

طبیعیه خب آمادگی نداشتی ولی هدیه خدا رو پس نزن ...بچه های خداخواسته قندن

شوهرم همش میگه کم ناشکری بکن ولی من چند روزه زندگیم سیاه شده انقد حالم بده ای کاش شوهرم راضی میشد به سقط

میگه اگه اون بچه رو کنار گذاشتی یعنی منم کنار گذاشتی

شوهرم همش میگه کم ناشکری بکن ولی من چند روزه زندگیم سیاه شده انقد حالم بده ای کاش شوهرم راضی میشد به ...

درست میگه خدایی نکرده راضی که نیستی با ناشکری اتفاقی تو زندگیت بیوفته یا بچه مشکلی داشته باشه؟

کفتر باز سایتم🕊🕊 جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔