2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جایی که من میرم ۱۶ تومن اون زحمت و درسی که اونا خوندن میدونی چقدره که حالا شما میگی خوشبحالشون واقعا ...

ن عزیزم اون زحمت مهندسم میکشه ولی اونجوری که اونا در میآورند در نمیارع اون زحمت قاضی هم میکشه ولی حقوقش اداره کاره

اینا کیسه دوختند

ن عزیزم اون زحمت مهندسم میکشه ولی اونجوری که اونا در میآورند در نمیارع اون زحمت قاضی هم میکشه ولی حق ...

نه اتفاقا در آمد مهندس هم خیلی زیاده کمتر از ۲۰۰ ۳۰۰ تومن نیست دیگه قاضی هم که اصلا حرفشو نزن الان مدیرعامل یه شرکت اداره کار میگیره تو فیشش ولی واقعا همینه به نظرت؟!پشت پرده انقدر میگیرن که نگو بعدم هر شغلی که واقعا دوست داشته باشی با عشق کار کنی و سخت کار کنی محاله در آمد خوبی نداشته باشی

میخواستم دندونم بکشم گفت ۷تومن با بیمه شما

فرار کردم مگه ازادش چقده که با بیمه گف ۷

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️