2821
2789
عنوان

سحر و جادو

106 بازدید | 12 پست

سلام به اون دسته که اعتقادی به سحر و جادو ندارن.

سوره بقره، آیه ۱۰۲:

“وَلَكِنَّ الشَّيَاطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَمَا أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبَابِلَ هَارُوتَ وَمَارُوتَ ۚ وَمَا يُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّىٰ يَقُولَا إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلَا تَكْفُرْ ۖ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَزَوْجِهِ ۚ وَمَا هُمْ بِضَارِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَيَتَعَلَّمُونَ مَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنْفَعُهُمْ ۚ وَلَقَدْ عَلِمُوا لَمَنِ اشْتَرَاهُ مَا لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلَاقٍ ۚ وَلَبِئْسَ مَا شَرَوْا بِهِ أَنْفُسَهُمْ ۚ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ”

ترجمه: و لیکن شیاطین کفر ورزیدند؛ مردم را سحر میآموختند و آنچه را بر دو فرشته در بابل، هاروت و ماروت، نازل شد [و این دو فرشته به احدی سحر نمیآموختند] تا اینکه میگفتند: «ما وسیلهی آزمایشیم، پس کافر نشو». آنگاه مردم از آن دو، چیزی میآموختند که به وسیلهی آن میان مرد و همسرش جدایی میافکندند. و البته آنان جز به اذن خدا نمیتوانستند به احدی زیان برسانند. و آنان چیزی میآموختند که به آنان زیان میرساند و سودشان نمیداد. و همانا دانستند که هر کس خریدار آن [سحر] باشد، بهرهای در آخرت ندارد. و بسیار بد بود آنچه خود را به آن فروختند، اگر میدانستند.

سوره اعراف، آیات ۱۱۷ تا ۱۱۹:

“وَأَوْحَيْنَا إِلَىٰ مُوسَىٰ أَنْ أَلْقِ عَصَاكَ ۖ فَإِذَا هِيَ تَلْقَفُ مَا يَأْفِكُونَ * فَوَقَعَ الْحَقُّ وَبَطَلَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ * فَغُلِبُوا هُنَالِكَ وَانْقَلَبُوا صَاغِرِينَ”

ترجمه: و به موسی وحی کردیم که عصایت را بیفکن. پس ناگهان آنچه را که (ساحران) به دروغ ساخته بودند، فرو بلعید. پس حق آشکار شد و آنچه را که عمل میکردند باطل گشت. پس (ساحران) در آنجا مغلوب شدند و در حالی که خوار و حقیر بودند، بازگشتند.

این آیات که عرض کردم به سحر، ساحران، اشاره داره و سحر و جادو حقیقت هست در جهان.

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

جن و جنگیر🤡🤝🏻

واقعا هست ولی خب نباید این تاپیکو میدیدم

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جن و جنگیر🤡🤝🏻واقعا هست ولی خب نباید این تاپیکو میدیدم

عیب نداره

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

😑😑😑جوابتو بدم تعلیق شم یا سکوت کنم

داخل امضام نوشتم چه افرادی با من بحث نکنن

وجودداره ولی الان کلاه بردار زیاد شده بخاطر پول دروغ میگن بلدیم

بله من کاری به الان ندارم حقیقت جهان رو گفتم

کساییکه مخالفتن؟؟

بله کسایی که هم عقاید من نیستن نمیخوام باهاشون بحث کنم چون وقتم ارزش داره

اعصابمم بی دلیل دوست ندارم خراب کنم

موسسه تلسی 10میلیارد تومن جایزه گذاشته برای کسی که بیاد و این رو ثابت کنه. در شرایط آزمایشگاهی و قابل مشاهده باشه.
جیمز رندی یوتیوبر معروف هم 1میلیون دلار جایزه گذاشت برای طلسم و وودو و این چیزا. میگفت اسم مادرمو میخواستن و موهامو میخواستن و در نهایت هیچکس نتونست اثبات کنه که چنین چیزایی وجود داره. حالا کسی تصمیم به باورش داره دیگه خودش می دونه.

موسسه تلسی 10میلیارد تومن جایزه گذاشته برای کسی که بیاد و این رو ثابت کنه. در شرایط آزمایشگاهی و قاب ...

من به چشمام دیدم

پدر بزرگ خودم فوت شد دعا روی گندم میکرد لیوان اب میذاشتی کنارش گندم و جو راه میرفت.

اینو با چشمام دیدم

من به چشمام دیدم پدر بزرگ خودم فوت شد دعا روی گندم میکرد لیوان اب میذاشتی کنارش گندم و جو راه میرفت. ...

جالبه . منم تجربه های جدی از آدمای مطمئنی در اطرافم شنیدم ولی بهر حال موسسات مختلفی در دنیا برای همچین چیزهایی که قابل مشاهده باشه جایزه گذاشتن و هنوز نتیجه ای نگرفتن

جالبه . منم تجربه های جدی از آدمای مطمئنی در اطرافم شنیدم ولی بهر حال موسسات مختلفی در دنیا برای هم ...

ممنون 🌱✨