2821
2789
عنوان

چه خبر

219 بازدید | 22 پست

اوضاع احوال

مشغول چه کاری هستین

درس و آزمونا در چه حال

استخدامی میخونید

اوضاع کاری و خونه چطوره

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام خبرا پیش شماس حاج خانم

حاج خانوم نیستم

خبری هم ندارم والا

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

هیچی نشستم به حماقتام فکر میکنم.

آویزون گذشته نباش

مشغول بی خوابی...

بی خوابی ز چه باب

فکر بهرامممممممم افشاریییی عشقم نمیذاره بخوابم

بهرام جوجوی من الهی من قربون اون چشنای درشتت مثل ماه قربون اون چشمای درشتت مثل کاسه اس بشم الهی من فدای اون قد و بالات بشم که اندازه عدسه الهی من قربون اون ماهات بشم که اندازه پاهای جوجوعه الهی فدای تون دستای درازت بشم الهی من بلاگردون اون پاهات بشم 🐣🐣

الهی من فدای قدت بشم که اندازه عدسه الهی قربون چشمای درشتت بشم که مثل کاسه هست فداس قد و بالات بشم که نثل جوجوعه جوحو کوشولویی من قربون پشمات بشم من آخه جوجوی من الهی فدای پشمات بشم من جوجوی من آخه تو جرا تنقدر دلت اندازه مورچست قد اندازه جوجو الهی پیش مرگ چشما درشت مثل کاست بشم چشمای درشتت مثل ماه میدرخشه الهی فدای صورتت بشم که مثل قرص ماهه مثل ماه شب چهارده جوجوی من قربون اون پشمات بشم

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

تعلیق میشم

امیدوارم هر چی هست ختم به خیر بشه

فکر بهرامممممممم افشاریییی عشقم نمیذاره بخوابمبهرام جوجوی من الهی من قربون اون چشنای درشتت مثل ماه ق ...

خیر انشاالله