2821
2789
عنوان

شوهرم

772 بازدید | 40 پست

بچها من همش حس میکنم شوهرم ابجیمو دوس داره نمیدونم شاید اشتباه کنم ولی دارم روانی میشم از این فکر اول اینکه وقتی خواهرم هس خیلییی باهاش شوخی میکنه میکه میخنده

همش میخواد باش حرف بزنه

خیلی اصرار میکنه بیا خونمون حتی میگه دانشگاهتو کاش مینداختی شهر ما میومدی خونه ما خواهرم چند روز خونمون بود الان که رفته شوهرم میگه باز بیا دلمون برات تنگ میشه از این حرفا همش میگه هر جا میریم بیا تو ماشین ما

کلی بش ماشین میده رانندگی کنه

من نمیذونم چیکار کنم حتی نمیخوام چیزی بگم ک حساس شه ولی حالم بده جوری که انگار از شوهرم داره بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت داره زیاده روی میکنه این رابطه حتی بین خواهر برادران خیلی کم پیدا میشه آخه شوهر تو که نسبتی نداره باخواهرت نسبت خونی ندارن ک

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

باهاش حرف بزن.اگه نگی روی دلت میمونه.بگو خوشم نمیاد انقدر توجه میکنی،بهت

نمیتونم میترسم

مجبورم عادی جلو بدم میترسم حریص شه پلی دارم روانی میشم تموم وجودم درد میکنه

نمیتونم میترسم مجبورم عادی جلو بدم میترسم حریص شه پلی دارم روانی میشم تموم وجودم درد میکنه

خواهرت سر سنگین نیست،و

؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

توجه اش جلب نکن و نگو رفت و امد نکن با خواهرت اون ک هست

نمیکنم ی وقتای که مجبور میشه میاد یا میگه مثلا ب خواهرت بگو بیاد چند روز من جایی ام تنها نباشی بد میمونه اصلا دس ندارم ابجیم بیاد خونمون

بهترین راه صحبت کردن با شوهرت هست در بهترین زمان و در حالت آرامش بدون دعوا بدون اینکه خواهرت باشه ، بهش بگی که چه مرز هایی رو باید رعایت کنه و حس بدی پیدا میکنی ، بهش بگو نیاز نیست همه جا خواهرم بیاد گاهی فقط باید خودمون باشیم

آقا هستم

شوهرت داره زیاده روی میکنه این رابطه حتی بین خواهر برادران خیلی کم پیدا میشه آخه شوهر تو که نسبتی ند ...

اره میدونم ببین حتی حاضره گرون ترین هزینه رو بکنه برا ابجیم

اره میدونم ببین حتی حاضره گرون ترین هزینه رو بکنه برا ابجیم

رابطتو با خواهرت کم رنگکن

نمیکنم ی وقتای که مجبور میشه میاد یا میگه مثلا ب خواهرت بگو بیاد چند روز من جایی ام تنها نباشی بد می ...

بگو تنها راحتم بخوام من میرم

روسم ب رو خودت باز نکن من این اشتباه کردم نتیجه اش شد خیانتهای مکررش الانم طلاق

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....