2777
2789
عنوان

بی خوابی شدید🥺

116 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من از اون موقع کع سر پسرم حامله شدم کلا خوابم بهم ریخت تا الان که پسرم یه سالشه حتی شبا که اون خابه من خابم نمیگیره روزا کع اصلااا خوابم نمیبره ینی کلافه میشم چون تو شیردهی هستم نمیتونم قرص خواب اینا بخورم از اعتیاد به قرص خواب میترسم چیزای گیاهی هم جواب نمیده به نظر شما از هورمون هام نیس آخه قبل حاملگی شیردهی خوابم عالی بود خیلی کلافه شدم روزا همش سردرد میگیرم

حالا من خوشخوابی شدیدی دارم 😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا که از هورمون هست اتفاقا منم سر پسرم اینطوری بودم شبا که اون میخوابید من بالاسرش بی دلیل بیدار میموندم ولی خب تایم زیادی طول نکشید قبل یه سالگیش اکی شدم.

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

بعداز ماه رمضان دختر خالم میگفت خودمو و بچه هام ساعت خوابمون بهم ریخته بود از داروخانه قرص گرفتیم که ضرری نداره و هورمون خوابه فکر کنم استفاده کن یه مدت خوابشون تنظیم شد

درموردش خواستی سرچ کن و بپرس

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫